ukrotila obline

Supruga Francesca Tottija mamila poglede u oskudnom bikiniju

20.06.2017 u 10:45

Bionic
Reading

Bivši nogometaš Francesco Totti i njegova životna odabranica, 36-godišnji model Ilary Blasi, uživaju na Mykonosu gdje je par snimljen na plaži u društvu svoje troje djece. Dok je brižan otac pazio na najmlađu kćerkicu, plavokosa ljepotica je mamila poglede u oskudnom bikiniju

Talijanska nogometna zvijezda Francesco Totti i njegova supruga Ilary Blasi snimljeni su kako uživaju na odmoru u Grčkoj kamo je slavni par stigao u društvu obitelji. Sa sinom Cristianom i kćerima Chanel i Isabel, talijanski par je uživao u suncu i moru na jednoj od plaža na Mykonosu.

Manekenka i televizijska voditeljica odlučila je nabaciti malo boje u minijaturnom crnom bikiniju koji je otkrio njezino isklesano tijelo. Crni banana top uspješno je ukrotio njezine bujne grudi, a 36-godišnja ljepotica se od sunca branila chic sunčanim naočalama.

  • +14
Ilary Blasi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Plavokosoj ljepotici je na ležaljci društvo pravila najmlađa kći Isabel, a pažljivi tata je u jednom trenutku uskočio u pomoć i pripazio na malenu Isabel, dok je atraktivna Talijanka uskočila u šarenu tuniku lepršavih rukava, a par se potom odlučio prošetati plažom i razgledati grčke ljepote.