PONOVNO NA SNIJEGU

Novi zaokret u karijeri: Janica Kostelić ima novi posao i to na području na kojem je najbolja

11.11.2020 u 13:16

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska skijašica i donedavna državna tajnica za sport, legendarna Janica Kostelić pronašla je novi posao i krenula stopama svog brata Ivice i oca Ante Kostelića i odlučila pomagati mladim nadama u sportu u kojem je ona sama bila najbolja

Kako donosi Večernji list, Janica Kostelić uključila se svojim mentorstvom u rad s našim najboljim mladim skijašicama, baš kao što njezin brat Ivica Kostelić to radi u muškoj selekciji, a među prvim njezinim uspjesima zasigurno se broji i suradnja sa 16-godišnjom Zrinkom Ljutić, o kojoj pričaju kao njezinoj nasljednici.

Mlada Zrinka već je u prvim seniorskim nastupima opravdala očekivanja cijelog Hrvatskog skijaškog saveza, kao i direktora istog, Vedrana Pavleka, da je tako mladu uključi u A-reprezentaciju. Naime, u svom seniorskom debiju, u veleslalomskoj FIS utrci u talijanskoj Soldi, Zrinka Ljutić osvojila je 21. mjesto, iako joj je startni broj bio 114.

Inače, naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić, nakon što je neko vrijeme bila državna tajnica za sport, nakon rođenja sina Oskara, na samom početku 2019. godine, odlučila se povući iz javnosti te se posvetila majčinstvu. Ime oca i dalje krije od javnosti, no zato ne krije koliko je sretna u toj svojoj novoj ulozi.