reakcije ne prestaju

Novi poster 'Titanica' zbunio sve, društvene mreže 'gore'

14.01.2023 u 12:37

Bionic
Reading

Na društvenoj mreži Twitter došlo je do velikog interesa povodom objave postera za 25. godišnjicu filma 'Titanic', čija nova verzija stiže u kina

Korisnici društvenih mreža zaprepašteni su novim posterom povodom 25. godišnjice izlazka filma 'Titanic', odnosno frizurom Kate Winslet na njemu.

Dizajneri iz Paramount Picturesa su se očito zaigrali prilikom izrade plakata, budući da lik Rose izgleda kao da ima dvije različite frizure.

"Žao mi je, ali ovo izgleda kao jedan od mojih ranih zadataka u Photoshopu", napisao je jedan korisnik na Twitteru. "Ovo je ona epizoda Parks and Rec u kojoj Leslie napravi trajnu na samo pola glave", dodao je drugi. "Zašto ima dvije frizure?" pita se treći. "Kao prvo, ovo je užasan poster. Mislim da je duga kosa trebala biti kad je bila mlada i s Jackom, a kratka kosa je sada njezina. Još uvijek nije dobar poster", zaključio je jedan korisnik.

Izvor: Društvene mreže

Film, koji je izašao 1997. i temelji se na istinitoj priči o potonuću broda RMS Titanic, glumce Kate Winslet (Rose) i Leonarda DiCaprija (Jack) odmah je učinio svjetski poznatim imenima. Epski film James Camerona zaradio je više od 2 milijarde dolara, što ga čini filmom s trećom najvećom zaradom svih vremena, a osvojio je i 11 Oscara.