nepoznati detalji

Kate Winslet progovorila o zaboravljenoj romansi sa zvijezdom novog Netflixovog filma

09.04.2024 u 09:25

Bionic
Reading

Glumci su zajedno glumili u 'The Holiday' (Ljubav i praznici) gdje je Rufusov lik Jasper ostavio Katein lik Iris, koja je bila zaljubljena u njega, slomljenog srca objavivši svoje zaruke s drugom ženom na Božić

Međutim, izvan ekrana godinama prije snimanja božićnog klasika, par je uživao u kratkoj romansi nakon što su se upoznali dok su zajedno radili u Royal Shakespeare Company ranih devedesetih.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Pojavljujući se u 'Chris Evans Breakfast Showu' na Virgin radiju u ponedjeljak, Kate Winslet je spomenula njihovu romansu dok je Chris pitao je li imala priliku gledati Netflixov 'Scoop', u kojem Rufus Sewell glumi princa Andrewa. Kate je odgovorila: 'Ne. Ali naletio sam na Gillian Anderson na jednom događaju ne tako davno, i pitala sam je o tome'.

'A Rufus Sewell je sjajan, znaš? Izlazila sam s njim prije mnogo godina. Nekad, davno, mislim da sam imao 21 godinu. On je tako fantastičan i vidjeti ga na način na koji mislim da nije dugo bio na britanskoj televiziji dugo, dugo, stvarno sam uzbuđena vidjeti što radi.' Kate i Rufus bili su u vezi tri mjeseca nakon što se ona rastala od svoje prve ljubavi Stephena Tredrea 1995., koji je kasnije umro od raka kostiju 1997. godine. Kasnije je izjavila: 'Vrlo smo dobri prijatelji, ali to nikad nije bila ozbiljna veza.'

Od tada su ostali prijatelji i zajedno su snimili 'The Holiday' (Ljubav i praznici) 2006. godine. U međuvremenu, Rufus je u prosincu se zaručio s dugogodišnjom djevojkom Vivian Benitez - koja je 31 godinu mlađa od njega.

U ŽUPI DUBROVAČKOJ

[FOTO] Nakon sanirane ozljede, Kate Winslet ponovno je na setu u Kuparima

Pogledaj galeriju

Rufus je iznenadio svoju žensku bazu obožavatelja pokazujući prsten 27-godišnje Vivian. Sretne vijesti obilježavaju treće zaruke zvijezde nakon što je prethodno bio u braku s Yasmin Abdallah od 1999. do 2000., te s Amy Gardner od 2004. do 2006. godine.

Kate je udana za Edwarda Abela Smitha nakon što su se vjenčali 2012. Imaju zajedničkog 10-godišnjeg sina Beara. Prije Edwarda, glumica je od 1998. do 2001. bila u braku s Jimom Threapletonom, s kojim ima 23-godišnju kćer Miu te s redateljem i producentom Samom Mendesom od 2003. do 2011., s kojim ima 20-godišnjeg sina Joea.

Rufusov najnoviji projekt prikazuje glavnu ulogu princa Andrewa u 'Scoopu' koji daje prikaz iza kulisa njegovog intervjua za Newsnight o prometnoj nesreći 2019. godine.