POBJEDNIK DORE

Nova objava Baby Lasagne na društvenim mrežama izazvala je lavinu komentara

08.03.2024 u 18:50

Bionic
Reading

Otkako je Baby Lasagna izborio Doru i postao ovogodišnji hrvatski predstavnik na Euroviziji, svaki njegov korak pomno se prati i na društvenim mrežama gdje ima rastuću vojsku fanova

Mladi Umažanin, pravim imenom Marko Purišić, objavio je zanimljivu objavu na svom Instagram profilu koja je izazvala brojne komentare.

Baby Lasagna je pokazao kako to izgleda kad oni napravi zgodan modni iskorak uskočivši u elegantnu odjevnu kombinaciju koja je uključivala kaput, dolčevitu, hlače i 'marte'.

  • +29
Baby Lasagna Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic

Look je dopunio uz pomoć neobičnih sunčanih naočala, a jedan je njegov komentar pored fotografije izazvao lavinu komentara.

'Elizabeta mi nije dala da odjenem trenirku', požalio se Lasagna u opisu i otkrivši tako da mu je oko ove stajlinš kombinacije pomogla njegova djevojka.

Dakako, nije trebalo puno čekati na komentare brojnih pratitelja.

'Elizabeta je mozak operacije, hvala joj', 'Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena, a u najboljem slučaju i mačka', 'Dobro ti je rekla', 'Dobro jer izgledaš stvarno stilski', komplimentirali su fanovi novi imidž Baby Lasagne, a neke je čak podsjetio i na legendarnog Davida Bowieja.

Nisu izostali ni komentari na hit 'Rim Tim Tagi Dim' s kojim će nas predstavljati u Švedskoj.

'Glasat ću za vas iz Srbije, sretno prijatelji', 'Ne mogu izbaciti tvoju pjesmu iz glave. Plus, izvedba je savršena. Sigurno 12 bodova iz Ujedinjenog Kraljevstva', samo su se redali brojni komentari na račun pjesme zaraznih stihova koja je vrlo brzo iskočila i kao jedan od favorita na eurovizijskim kladionicama.

Inače, Elizabeta je Markova djevojka koja se godinama bavi videoprodukcijom i art fotorgrafijom te često surađuje s njim.