RAZODJENULE SE

Njima je ljeto već počelo: Domaće ljepotice zavode u kupaćim kostimima

30.04.2018 u 14:21

Bionic
Reading

Iako nas do ljeta dijeli još mjesec i pol, temperature koje su posljednjih dana zavladale Hrvatskom natjerale su domaće zvijezde da se ohrabre i uskoče u morske radosti. Pritom su pokazale senzacionalne figure u oskudnim kostimima

Produženi vikend mnoge su slavne dame odlučile provesti na obali gdje su se zbog visokih temperatura razodjenule u oskudne bikinije.

U dobrom društvu tako ovih dana uživa nekadašnja manekenka Iva Radić, koja je s dugogodišnjim prijateljem Davorom Grginom u Istri u kamenoj kući s bazenom. Svoju vitku i skladnu liniju po kojoj je prepoznatljiva, Iva je ovoga puta pokazala u dvodijelnom kupaćem kostimu. Do izražaja su posebno došle njezine duge noge i preplanuli ten.

#basicday 😏

Objavu dijeli D@VOR GRGIN (@davorgrgin)

Hvatati boju je ovih dana otišla i manekenka Helena Šopar koja također odmara na obali. Mir i tišina koju pruža skrivena uvala razveselili su lijepu brinetu koja je dobila gomilu komplimenata za svoju izgled u crvenom kupaćem kostimu.

The power of silence❤🌊🌞

Objavu dijeli Helena Sopar (@helenasopar)

Recharging 🌊🌞

Objavu dijeli Helena Sopar (@helenasopar)

Prva koja je pokazala da je svoje tijelo itekako spremila za nadolazeće ljeto je mlađahna djevojka voditelja Joška Lokasa, Jelena Katarina Kapa. Ona je već prije tjedana dana otvorila sezonu sunčanja u Trogiru.

Koje prednosti ima život uz more, pokazala je ovih dana i pjevačica Žanamari Perčić. Rođena Makaranka uputila se s kćerkicom na šljunčanu plažu u Tučepima koja inače u sezoni vrvi turistima. Zato je lijepa Žanamari odlučila iskoristiti plažu samo za sebe prije nego su počele najveće gužve.

Atmosferom se pohvalila na društvenim mrežama, kada su u prvom planu bile njezine bujne grudi.