ATRAKCIJA SAMO TAKVA

Njihov vodeni okršaj ne želite propustiti

08.10.2014 u 12:22

Bionic
Reading

Atraktivni vaterpolo reprezentativci i prijatelji Petar Muslim i Luka Lončar, u drugom kolu Triglav regionalne vaterpolo lige bore se na suprotnim stranama, jedan protiv drugoga

Utakmica aktualnog prvaka Hrvatske, riječkog Primorja, protiv zagrebačke Mladosti, pravi je praznik sporta, ali i prilika da vidite velik dio hrvatske reprezentacije u jednom bazenu. Utakmicu koja se igra danas, 8. listopada, u 18.15 sati, ekskluzivno mogu pratiti i MAXtv korisnici na Arenasport kanalima.

Zlatni olimpijac Petar Muslim igrao je i za zagrebačku Mladost, a kao najteži poraz u karijeri pamti upravo utakmicu finala Kupa Hrvatske kada je, kao igrač Mladosti, u posljednjim sekundama produžetaka izgubio od dubrovačkog Juga. Sada je pak uvjeren u sutrašnju pobjedu svog kluba Primorja Erste Bank, a posebno se veseli sjajnoj atmosferi s tribina, za koju su zaslužni vjerni navijači Primorja, kao i bubnjari koji su dodatni protivnik svakoj gostujućoj momčadi koja dolazi u Rijeku.

'Puni smo samopouzdanja, veselimo se utakmici protiv starih rivala iz Mladosti, u kojoj igraju naši kolege iz reprezentacije i prijatelji. No kad se jednom uđe u bazen i počne utakmica, sve ostavljam iza sebe i koncentriran sam isključivo na igru. Uvjeren sam u našu sutrašnju pobjedu, a svim gledateljima obećavam žestoku borbu u bazenu!' izjavio je Petar Muslim, koji je rođen u znaku Ovna u Splitu, a trenutno studira na zagrebačkom ZŠEM-u.


Ljubimac navijača, Zagrepčanin Luka Lončar, s Mladosti je osvojio nedavni pripremni turnir koji se igrao u Herceg Novom uoči početka sezone. Suigrači Luku zovu Lonac, a pravo je utjelovljnje svog horoskopskog znaka Raka. U sutrašnjoj se utakmici nada postići što više golova sa svoje pozicije centra. Golove slavi zaronom prema sredini bazena. Svaki slobodan trenutak provodi sa suprugom i dvoje djece, a velika mu je želja jedan dio života provesti u Americi. U sutrašnjoj utakmici očekuje žestoku borbu i paklenu atmosferu na tribinama bazena Kantrida.

'Znamo da nas očekuje izrazito teška utakmica protiv aktualnih prvaka Hrvatske. Mi smo, pak, puni dobre energije i želje za pobjedom. Očekujem napetu utakmicu, a naše navijače pozivam, ako već nisu u mogućnosti doći u Rijeku, da nas prate putem TV prijenosa uživo na Arenasport kanalima!' izjavio je igrač Mladosti Luka Lončar.

Novitet Lige je uistinu velik broj TV prijenosa dostupnih MAXtv korisnicima na Arenasport kanalima, a koji će vaterpolo uzbuđenja dovesti ravno u domove diljem regije. U Triglav regionalnoj vaterpolo ligi igra 15 klubova. Predstavnici Hrvatske su: HAVK Mladost, VK Jadran, VK Jug CO, VK Medveščak, VK Mornar BS, OVK POŠK i VK Primorje EB.

Uz utakmicu u Rijeci, koja je na rasporedu u srijedu, 8. listopada, u 18.15 sati, u izravnom TV prijenosu je i utakmica Crvena zvezda – Mornar Brodospas, koja se u Beogradu igra u 20.15 sati.