LJUBAV I DALJE TRAJE

Nježni poljupci u javnosti: Timothée Chalamet i Kylie Jenner uhvaćeni u pravom trenutku

08.01.2024 u 09:22

Bionic
Reading

Da svoju ljubav više ne kriju Timothée Chalamet i Kylie Jenner pokazali su na sinoćnjoj dodjeli Zlatnih globusa, gdje su ih kamere snimile za stolom dok zaljubljeno pričaju i dijele si nježne poljupce

Iako im isprva nisu prognozirali dugotrajnu romansu, Timothée Chalamet i Kylie Jenner i dalje su zajedno, a njihova veza iz dana u dan sve je intenzivnija.

Potvrdili su to i sinoć, na dodjeli Zlatnih globusa, na koju je Chalamet, zvijezda filma 'Wonka', stigao sam, no naknadno mu se u dvorani, za stolom, pridružila i njegova djevojka Kylie Jenner.

Modno usklađeni, on u crnom šljokičastom odijelu, a ona u elegantnoj, crnoj, čipkastoj haljini, vidjeli su samo jedno drugo, no tu i tamo ipak su pristojno pročavrljali s ljudima koji bi im prišli.

Kamere su ih snimile u ključnom trenutku, tijekom službenih reklama u izravnom prijenosu, dok o nečem razgovaraju, a čini se i kako Timothée Chalamet u jednom trenutku Kylie kaže kako je voli.

Nakon toga čak ju je dva puta nježno poljubio u usta, trudeći se ne izbrisati joj ruž s usana.

FILMSKA Nagrada

Ovakav sjaj i glamur dugo se nije vidio: Pogledajte najljepše haljine s dodjele Zlatnih globusa

Pogledaj galeriju

Inače, o njihovoj se vezi prvi puta počelo šuškati u travnju prošle godine, nakon čega su imali i prvo zajedničko javno pojavljivanje i to prvo na koncertu megapopularne Beyonce, a potom i na finalu US Opena.