RODMANOVA NASLJEDNICA

Njezino ime je Trinity, a iznenadit će vas kada čujete tko je ovoj ljepotici otac

09.08.2022 u 20:08

Bionic
Reading

U ženskom američkom profesionalnom nogometu ona je već odavno dobro poznato ime. Trinity Rodman ima 20 godina i igra kao napadačica za Washington Spirit iz Nacionalne ženske nogometne lige i žensku nogometnu reprezentaciju Sjedinjenih Država, a javnosti je posebno zanimljiva zbog toga što joj je otac bio jedan od najpoznatijih igrača NBA

Lijepa Trinity Rodman ovih je dana punila novinske stupce, no ovoga puta ne zbog svojih odličnih utakmica i impresivne nogometne karijere, već zbog objave na društvenim mrežama. 20-godišnjakinja je objavila staru fotografiju svog slavnog oca, s frizurom koje se mnogi još jasno sjećaju, i upitala javnost treba li i ona napraviti istu frizuru.

Možda to ne bi značilo ništa da nije riječ o kćerki legendarnog košarkaša Dennisa Rodmana, koji je bio itekako poznat po svojim frizurama i raznim bojama za kosu. Vjerojatno najupečatljivija bila je ona iz 1998. godine, na kojoj je njegova kosa bila obojena da mu glava izgleda kao leopard, a koju je napravio, kako se kasnije doznalo, u čast Scottieja Pippena.

A sada njegova kći želi 24 godine kasnije rekreirati i ponovno isfurati ludu frizuru, iako ona sama ima dugu kovrčavu kosu, koja je trenutno izblajhana. Svojim pratiteljima na Instagramu, kojih je više od 100 tisuća, postavila je pitanje i tražila od njih da se izjasne treba li to napraviti, a potom je profil pod imenom Just Women Sports prenio njezin upit i poručio joj - 'Mi mislimo da trebaš!'

  • +3
Trinity Rodman Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Taj profil napravio je i u fotošopu frizuru na lijepoj Trinity kako bi se i sama uvjerila da će joj takva boja i dužina odlično pristajati.

Inače, Rodman je lijepu Trinity dobio s Michelle Moyer, s kojom je bio u braku od 2003. do 2012. godine. Iako joj je otac bio i više nego uspješan košarkaš, koji je ipak najpoznatiji bio po svojim skandalima i ekscentričnosti, Trinity Rodman odlučila se baviti nogometom i danas  igra kao napadačica za Washington Spirit iz Nacionalne ženske nogometne lige, ali i za žensku nogometnu reprezentaciju Sjedinjenih Država.