ZNA ŠTO RADI

Nives Celzijus sve ostavila bez riječi

13.03.2017 u 10:38

Bionic
Reading

Sve pohvale za svoj nastup u 'Tvoje lice zvuči poznato', dobila je jučer Nives Celzijus, transformiravši se u Keitha Flinta, člana britanske grupe The Prodigy. Iako nije pobijedila, pjevačica i spisateljica ostavila je članove žirija bez riječi, a oni su joj poručili da je pravo glumačko čudo

Iako je u sinoćnjoj emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' pobjedu odnijela prehlađena Ivana Mišerić koja je utjelovila Adama Levina, frontmena grupe Maroon 5, transformacija o kojoj se pričalo bila je ona Nives Celzijus. Ovoga puta, popularna gljiva dodijelila joj je ulogu frontmena Prodigyja, a žiri nije krio oduševljenje učinjenim.

Nives Celzijus u 'Tvoje lice zvuči poznato' Autor: Youtube

'Genijalna si, oduševljena sam! Savršena si, svaka ti čast', poručila joj je Jelena Rozga, koja je sinoć sjedila u žiriju showa. Sandra Bagarić s druge joj je strane poručila kako joj je maska ružna: 'Katastrofa! Ali to je kompliment u ovom slučaju. Ti si jedno glumačko čudo! Tu jednu ekspresiju koju si donijela, to kreveljenje, ovdje nema Nives koju mi znamo! Ti si to grozno iznijela savršeno!' Nakon nastupa Nives su poručili da je veliko otkriće četvrte sezone.

Pratitelji Nives Celzijus inače su navikli na njezine provokativne fotografije na društvenim mrežama, a iako joj mnogi zamjeraju to što se petlja u razna zanimanja, pa se tako već odavno okušala u spisateljskim vodama, a potom i kao glumica, jedno joj se mora priznati - Nives sve što radi, radi tako da u to daje cijelu sebe i taj se trud na kraju i isplati.

When a cutie becomes @theprodigyofficial @tlzphr #tlzphr #yourfacesoundsfamiliar #samoveselo #firestarter

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)