O BIVŠIMA SVE NAJBOLJE

Nitko nema tako dobrog bivšeg supruga kao Jennifer Aniston, a ovo je još jedan dokaz

04.12.2021 u 23:11

Bionic
Reading

Jennifer Aniston i Justin Theroux kad su objavili vijest da se razvode, rekli su da će ostati u dobrim odnosima, a da to nije tek floskula dokazali su od tada mnogo puta

Dokazao je to i ovih dana Justin Theroux, kad je na društvenim mrežama promovirao beauty liniju svoje bivše supruge. Glumac, koji se iz Los Angelesa preselio u rodni New York, na društvenim mrežama objavio je fotografiju regeneratora koji se ne ispire iz njezine kozmetičke linije LolaVie, koju je pokrenula u rujnu ove godine, te dodao da proizvod zaista djeluje.

Aniston i Theroux vjenčali su se 2015. i razveli tri godine kasnije, a da su ostali u dobrim odnosima potvrdili su već mnogo puta, ostavljajući između ostaloga i slatke poruke jedno drugome na društvenim mrežama.

Ranije ove godine, Theroux je potvrdio kako su njih dvoje još uvijek iznimno bliski. 'Ne razgovaramo svaki dan, ali se zovemo. Preko FaceTimea i šaljemo poruke. Iskren sam kada kažem da zaista cijenim naše prijateljstvo', rekao je za Esquire.

  • +8
Justin Theroux i Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Wyters Alban/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Aniston je nedavno otkrila kako je spremna za novu vezu, ali i da novu ljubav traži izvan holivudskih krugova.

'Nitko važan se još nije pojavio na mom radaru, ali mislim da je vrijeme. Mislim da sam spremna podijeliti sebe s drugim', rekla je glumica u rujnu.

'Lakoća kojom razgovor teče prvi put, to je na neki način dobar pokazatelj ', rekla je glumica i otkrila što traži od muškarca: 'Samopouzdanje, ali ne bahatost. Humor, molim vas, preklinjem vas to. Da je velikodušan, ljubazan prema ljudima. Znate... potrebno je zapravo vrlo malo'.

  • +13
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Mike Coppola / Getty images / Profimedia