SPORTSKI STAJLING

Nismo je dugo vidjeli: Belmu Džombu osvojile tenisice koje su već neko vrijeme na tronu popularnosti

22.05.2021 u 13:57

Bionic
Reading

Belma Džomba, direktorica TZ Kostrena, te ambasadorica i voditeljica projekta 'Aktivna Hrvatska' Renata Sopek svojom su energijom poticale vježbače na aktivnost u Kostreni

Tim vodećeg hrvatskog sportsko-edukativnog projekta 'Aktivna Hrvatska' nastavlja s treninzima na otvorenom. Jedan od rijetkih sunčanih dana u posljednje vrijeme Kostrenjani su iskoristili za trening na platou ispred Sportske dvorane.

Belma Džomba, bivša TV voditeljica, a danas direktorica TZ Kostrene, za ovu je prigodu odabrala jednostavan look: bijeli T-shirt, traperice i tenisice talijanskog brenda Golden Goose koje već neko vrijeme obožavaju poznate trendseterice.

Inače, Belma je s proslavljenim rukometašem Mirzom Džombom u braku već više od deset godina, a roditelji su i dvije djevojčice. U međuvremenu je završila i Pravni fakultet, a prije nekoliko godine vratila se na televiziju i kratko vrijeme vodila humoristični show 'Da pukneš' s Davorom Jurkotićem. Ranije je na RTL-u vodila emisije 'Večera za 5' i 'Pobijedi Šolu'.

  • +6
Projekt 'Aktivna Hrvatska' u Kostreni Izvor: Promo fotografije / Autor: Filip Popović

'Divno je bilo ponovno vježbati s građanima na otvorenom. Ljudi su željni aktivnosti i socijalnog kontakta nakon mjeseci svojevrsnih izolacija u pandemiji!', otkrila je Renata Sopek. Lukrecija Dragić i Tina Živković koje su vodile trening su dodale: 'Nekoliko običnih savjeta može nam svaki dan život učiniti zdravijim i aktivnijim, oni su: izdvojite barem 20 minuta dnevno za tjelesnu aktivnost, već lagana šetnja donosi broje dobrobiti za vaše srce i tijelo. Kad god možete zamijenite lift stepenicama, poslovni sastanak ili kava s prijateljima može se zamijeniti šetnjom. Vozite bicikl na posao ili prošetajte barem jednu tramvajsku ili autobusnu stanicu!'

Partneri projekta su Kineziološki fakultet iz Zagreba, Definicija Hrane, Mentalni trening te Hrvatska liječnička komora.  

Treninzi u sklopu ovog projekta po Hrvatskoj se nastavljaju u Vodicama već iduće subote 29. svibnja u 18 sati. Mentalni trening će se održati u Sisku 5. lipnja, a vježbat ćemo i u Daruvaru 12. lipnja. Trening uz Dragu Pezića održat će se 10. srpnja u Falkensteiner Resortu Punta Skala. Tu su i Vinkovci 4. te Zagreb 18. rujna.