POHVALILA SE

Ninu Badrić dočekala poruka ispod brisača automobila: 'Ima još originalnih frajera'

25.07.2021 u 08:25

Bionic
Reading

Na njezinom službenom Instagram profilu prati je više od 380 tisuća ljudi, a vjerojatno se među njima krije i osoba koja se potpisala tek kao Quasimodo, a koja joj je ostavila zanimljivu poruku na automobilu

Da još postoje, kako je napisala, 'originalni frajeri', koji pišu poruke na papir i ostavljaju ih zataknute ispod brisača automobila, otkrila je pjevačica Nina Badrić, koju je upravo takvo iznenađenje dočekalo i to u Splitu.

Kako je otkrila na Instagram Storyju, poruka je bila veliko iznenađenje za nju, pa nije mogla ne pokazati je svojim obožavateljima.

'Ne mogah te čekati! Ali se nadam da će se zvijezde nekako odvažiti da Te negdje i nekad ponovno sretnem', stoji na rukom pisanoj poruci, koju je nepoznati muškarac ostavio ispod njezinih brisača. Poruku je potpisao kao Quasimodo, glavni lik romana Victora Hugoa 'Zvonar crkve Notre-Dame', simbol hrabrog srca.

Da ju se poruka dojmila pokazala je i nasmijanim emotikonima koje je zalijepila na objavu, ali i znak koji pokazuje pljesak. Inače, kako je otkrila u svojim objavama, pjevačica je posljednje boravila na Murteru, gdje je pozirala u cvjetnoj haljini nasmijana na kožnoj garnituri.

  • +7
Nina Badrić u Opatiji Izvor: Promo fotografije / Autor: David K. - Foto Luigi Opatija