RAZMAKNULI MLAĐAHNU PUBLIKU

Nina Badrić u Užicama održala koncert za pamćenje, a vremešan plesni par ukrao joj je šou

18.07.2021 u 18:18

Bionic
Reading

Pjevačici Nini Badrić subotnji koncert u Kulturnom centru Užice ostat će zasigurno dugo u pamćenju, kako zbog odličnog prijema publike koja je uglas pjevala njene pjesme, tako i zbog rasplesanog vremešnog para koji joj je ukrao šou

Dok je Nina izvodila svoj veliki hit 'Ja za ljubav neću moliti', užička publika dječje i srednje dobi razmaknula se u prvim redovima kako bi napravila mjesta vremešnom paru u zanosu.

Kao da su sami na svijetu, par je uživao na plesnom podiju posežući za najkul plesnim pokretima koje dvokorak i zrela dob dopuštaju.

Razdragana publika podržala ih je pljeskom, a muškarac je u jednom trenutku pokušao i mlađu ženu uključiti u ples.

Kako očito za to nije bila raspoložena, nastavio je u dvoje plesati sa svojom gospođom kao da sutra ne postoji.

'Bilo ih je prekrasno gledati kako uživaju u životu i trenutku', napisala je Nina na Instagram Storyju i objavu upotpunila emotikonima 'moj naklon' i srca.

'Divni, pa to je život', komentirala je snimku rasplesanog para jedna Ninina obožavateljica, dok su drugi hvalili našu pjevačicu.

  • +7
Nina Badrić u Opatiji Izvor: Promo fotografije / Autor: David K. - Foto Luigi Opatija

'Ovo je najiskreniji dokaz da ono što radiš i što daješ publici itekako ima smisla i itekako vrijedi, i to neprocjenjivo. Kako daješ, tako ti se i vraća. Hvala Nina, pozdrav i respect iz Novog Sada', napisala je u komentarima jedna obožavateljica, a Nina je i na Instagram Storyju podijelila zanimljive dojmove užičke publike.

'Bilo bi lijepo ovakvoj kraljici priznati 'više smo od prijatelja'' i 'Tržili smo Ninu, a Bog nam poslao Monicu Bellucci, koja pjeva još bolje od Badrić', samo su neki od laskavih komentara oduševljene Ninine publike iz Užica.