ODUŠEVILA OBOŽAVATELJE

Nina Badrić poput filmske dive: 'Ti si za ove bačićke i ostale televizor u boji'

04.12.2018 u 09:54

Bionic
Reading

Pjevačica koju trenutno gledamo kao članicu žirija u RTL-ovom showu 'Zvijezde' u posljednje vrijeme ne prestaje oduševljavati svojim modnim odabirima. Najnovije zamamno izdanje koje je Nina Badrić pokazala na društvenim mrežama ponovo je fanove ostavilo bez daha

'A vi? Kako ste?', pitala je Nina Badrić svoje obožavatelje koji su joj požurili odgovoriti kako se osjećaju, a nisu zaboravili ni obasuti je laskavim komplimentima na račun izazovne fotografije.

Ovaj izgled donio joj je brojne komplimente pripadnica ljepšeg spola: 'Prekrasna Nina', 'Nevjerojatna ljepota', 'Predivna, kao i uvijek'. Jedan od muških obožavatelja joj je poručio: 'Ti si za ove bačićke i ostale televizor u boji.'

View this post on Instagram

A vi? Kako ste?!😁🙋🏻

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Pjevačica je poznata po stilu koji karakteriziraju elegantni i sofisticirani komadi klasičnih krojeva, a u zadnje vrijeme posebno plijeni pažnju zanosnim oblinama i njegovanim izgledom.

U velikom razgovoru za tportal priznala je da nikad nije željela neku promjenu na sebi te da je sa svime zadovoljna i sve joj je taman. No ne krije da joj je bitna estetika te da jako voli i prati modu.

'Obožavam sve lijepe komade, no ovo pretjerivanje s modom za mene je postalo neukusno. Danas više nemate modne ikone, već žene koje sebi mogu priuštiti najskuplje stvari pa su samim time 'mega modno osviještene', što je po meni potpuno promašeno. Moda mora biti stil koji sebi prilagođavamo. Za mene su 'najjače' odjevene gradske cure one koje nemaju novca, a jeftinim brendovima stvaraju svoj stil i sjajno izgledaju', otkrila nam je Nina.

  • +8
Nina Badrić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo