o svemu pomalo

Nika Turković: 'Tetovaže više ne brojim. To je priča koju neću uskoro završiti'

09.10.2023 u 18:23

Bionic
Reading

Jednu od najuspješnijih mladih kantautorica trenutno gledatelji mogu pratiti u showu Superstar u kojem procjenjuje vokalne i druge scenske vještine kandidata. Kroz nekoliko dosadašnjih emisija pokazala se kao najblaža članica žirija

Nika Turković je priznala da je 'uvijek sanjala biti u toj ulozi, samo se možda do sada nije osjećala dovoljno spremno, adekvatno niti pametno da bude u njoj'. Sada joj je bilo 'nekako ispravno vrijeme da sudjeluje u ovakvom showu' i zato je prihvatila biti sutkinja u 'Supertalentu'.

Između dječjeg 'Eurosonga' na kojem je nastupila s devet godina i njezine prve pjesme 'U mraku' prošlo je 15 godina, a sad je iskreno rekla da je to zato što 'nije znala tko je, niti što želi od života, a kamoli kakvom se glazbom želi baviti'. Uzela si je vrijeme i odrasla, a kad je bila potpuno spremna za nešto novo po svojim pravilima, na to se i odvažila'.

  • +4
Nika Turković Izvor: Pixsell / Autor: Borna Jaksic/PIXSELL

Htjela je biti forenzičarka i veterinarka, a pjevačica je, kaže, 'uvijek bio favorit'. Malo je onih koji se sjećaju da je snimila duet s Oliverom Dragojevićem. Ta je pjesma na njezinom albumu prvijencu iz 2006. godine, a pjesma je prepjev dueta Natalie i Nat King Colea pod nazivom 'Zauvijek'.

Poznato je da je ljubiteljica crtanja po tijelu te da ima više tetovaža. 'Tetovaže više ne brojim, mislim da smo na 19, a upravo i radim četiri nove, tako da je to samo priča za sebe koju neću uskoro završiti', izjavila je za Slobodnu Dalmaciju.

oduševio velike i male

Animirani film 'Mavka: Čuvarica šume' privukao brojne poznate i njihove mališane

Pogledaj galeriju