DANNY ELFMAN

Nije samo Bridget Fonda ovih dana neprepoznatljiva, pogledajte kako izgleda njezin suprug, poznati skladatelj i pjevač

31.01.2022 u 11:23

Bionic
Reading

Nakon što je javnost ostala u šoku kada se nakon 12 godina, koliko je u javnosti nismo imali prilike vidjeti, pokazala Bridget Fonda, svojim novim imidžem predstavio se i njezin suprug

Prošlo je svega nekoliko dana otkako se nekada jedna od najtraženijih holivudskih glumica, danas 58-godišnja Bridget Fonda nakon godina skrivanja 'ukazala' u javnosti i sve zaprepastila svojim zapuštenim izgledom i viškom nakupljenih kilograma, a sada je javnost jednako u šoku zbog najnovije transformacije njezinog supruga.

68-godišnji Danny Elfman, poznati skladatelj i pjevač, podvrgnuo se transformaciji i promijenio imidž za potrebe novog spota. Iako je fotografije objavio na svom Instagramu još u svibnju, od raznoraznih objava, pomalo čudnjikavih, iste su pale u drugi plan, no zahvaljujući pojavljivanju njegove supruge u javnosti, mediji su ih ipak pronašli.

Riječ je o fotografijama na kojima pozira golog torza prekrivenog mnogobrojnim tetovažama, ali i s neobičnom frizurom. Iako smo ga, za razliku od Bridget Fone, imali prilike gledati na filmskim premijerama, ali i koncertnim nastupima, s ovakvim imidžem vidimo ga prvi puta.

Sve do sada, Danny Elfman se pojavljivao u strogim odijelima, uredno podšišane kose i s naočalama za vid.

Inače, Bridget Fonda udala se 2003. za Dannyja Elfmana i danas sa sinom žive u Encinu, gdje su kupili dvije kuće, jednu pored druge.

  • +3
Danny Elfman Izvor: Profimedia / Autor: Vinnie Levine / MEGA / The Mega Agency / Profimedia