ISABELLA I CONNOR

Nicole Kidman još jednom progovorila o djeci iz braka s Tomom Cruiseom koja su umjesto nje odabrala scijentologiju

22.09.2019 u 17:17

Bionic
Reading

Nakon što se razvela od Toma Cruisea, Nicole Kidman gotovo je preko noći ostala i bez svoje djece, Isabelle i Connora, koje je sa bivšim suprugom posvojila, a koji su odlučili, nakon razvoda, ostati uz oca i Scijentološku crkvu, u kojoj su odrasli

Iako je od razvoda od Toma Cruise prošlo točno 18 godina, Nicole Kidman tek sada uspijeva obnoviti svoju vezu s djecom Isabellom i Connorom, koje je posvojila u bivšem braku. Naime, 26-godišnja Isabella Cruise i dvije godine mlađi Connor Cruise nakon njihovog razvoda odlučili su ostati uz oca, ali i Scijentološku crkvu, čiji su aktivni članovi i danas, a zbog svega toga udaljili su se od majke.

52-godišnja holivudska glumica i zvijezda serije 'Male laži' otkrila je kako je 'njezin posao' pružiti im bezuvjetnu ljubav i biti im podrška u svemu, makar to uključivalo i njihov izbor da slijepo slijede i vjeruju kontroverznoj religiji kakva je scijentologija.

U intervjuu koji je dala za magazin Red, Nicole Kidman najjednostavnije je opisala majčinstvo: 'Majčinstvo je putovanje s puno uspona i padova, bilo da ste posvojili ili rodili biološkim putem. Ono što je djetetu potrebno je - ljubav.' Iako se trudila i Isabelli i Connoru pružiti tu ljubav, oni su odabrali drugi put, što je najbolje objasnila za Who.com.au:

'Njihov je izbor bio da postanu scijentolozi, a naš je posao, kao roditelja, da im uvijek pružimo bezuvjetnu ljubav.'

Nicole Kidman bila je uz njih i njihove odluke, udaljena tisućama kilometara daleko, a sve zbog crkve i bivšeg supruga Toma Cruisea, koji je djecu nagovorio čak na to da, kao u slučaju Connora Cruisea, na svoje vjenčanje ne pozove vlastitu majku. Nakon svih tih godina, Nicole Kidman odlučila je da će podržati sve njihove odluke i da će biti uz njih bez obzira na sve.

  • +5
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: maximon / MEGA