primila se posla

Nezaustavljiva je: Indira Levak otkrila što je njezin ispušni ventil

21.03.2021 u 13:05

Bionic
Reading

Smijeh, vika na vrhu planine, mirna šetnja parkom, čaša crnog vina ili čokolada, svatko ima svoj rituale za opuštanje. Naša pjevačica vikend je iskoristila za odlazak u Istru, točnije u Fažanu gdje ima nekoliko apartmana. Jednog od njih odlučila je osvježiti, pogledajte kako

Mnogi već znaju kako slavna pjevačica uz zavidnu pjevačku karijeru kojom je stekla znatne uspjehe ima smisla za dizajn, da Indira Levak sjajno osmišljava kako će izgledati namještaj koji nastaje u obiteljskoj proizvodnji, a osim toga je prije tri godine hrabro uskočila i u druge poslovne vode. Sa suprugom Mirom uredila je pet elegantnih apartmana u Fažani.

  • +5
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

'Ovo je moj ispušni ventil', napisala je Indira pored video snimke u kojoj pokazuje kako je pripremila sobu za bojanje, te nakon što je izvršila zadatak i na njih nanijela petrolej boju. 'Kaže muž stalno nešto radiš. Stavila sam krasne slike, predivne lajsne, a ove kutne garniture su nepoderive', pohvalila se glazbenica svojim dizajnom. Neki su je fanovi zafrkavali da dođe i kod njih farbati, ispitivali gdje ima kupiti istih lajsni, a Indira im je odgovorala na poruke. Tako je otkrila da je slike kupila na AliExpressu.

Indira je ranije izjavila da se kod uređenja apartmana vodila ravnim linijama, minimalizmom. Namještaj je većinom od kovanog željeza koje obožava kombinirati s kamenom, drvetom, sofe i fotelje obučene su u baršun pastelnih boja, koje, naglasila je, djeluju elegantno u prostoru. Ona i njezin suorug imaju agenciju i ekipu koja vodi sve poslove oko iznajmljivanja i održavanja apartmana.