NIJE ODUŠEVLJENA

Nesvakidašnja čestitka: Evo što Kim Cattrall misli o političkoj kandidaturi bivše kolegice

23.03.2018 u 12:17

Bionic
Reading

Nedavno je potvrđeno kako se glumica Cynthia Nixon baca u politiku te kako se kandidirala za guvernerku države New York. Zaokret u karijeri čestitale su joj i brojne kolege s glumačke scene, no posebno su do izražaja došle neobične riječi njezine nekadašnje kolegice Kim Cattrall

'Volim New York i danas najavljujem svoju kandidaturu za guvernera', stajalo je u službenoj objavi Cynthije Nixon, glumice poznate po ulozi u seriji 'Seks i grad' koju je prije nekoliko dana podijelila s obožavateljima.

Glumica je tako ušla u utrku za guvernerku države New York, u kojoj se natječe s dosadašnjim guvernerom Andrewom Cuomom. Oboje su demokrati, samo što će Cynthiji ovo biti prvi politički angažman.

Odluku da glumačke vode zamijeni političkom foteljom, podržale su brojne kolege iz Hollywooda, a posljednja čestitka koju je dobila upala je u oko svim obožavateljima i medijima.

Riječ je o dosta suzdržanoj poruci Kim Cattrall, glumice koja je s Cynthijom surađivala na dugogodišnjoj seriji o četiri najbolje prijateljice s Manhattana.

'Podržavam i ne osuđujem pravo svakog svog kolege da donosi vlastite odluke o karijeri', napisala je putem Twittera Cattrall koja se nedavno našla u centru afere s ostatkom glumica iz serije 'Seks i grad'.

Kim Cattrall Izvor: Pixsell / Autor: Yui Mok

Podsjetimo, zbog odustajanja od novog filmskog nastavka, Cattrall se našla na udaru kritika, pa su medijski svijet preplavile ružne riječi i neprijateljski tonovi nekadašnjih kolegica. Posebice Sarah Jessice Parker i Kim, zbog kojih je na površinu isplivalo prljavo rublje ove glumačke postave.

  • +16
Seks i grad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia