podrška kolegici

Sukob Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall ne jenjava: Cynthia Nixon izabrala stranu

27.02.2018 u 14:46

Bionic
Reading

Javno prepucavanje nekadašnjih glumačkih kolegica iz serije 'Seks i grad' nikako da se stiša. Posljednjih tjedana Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker punile su svjetske tabloide, a evo kako je na sve reagirala treća kolegica sa seta uspješne serije

Neprijateljski tonovi i ružne riječi koje su posljednjih tjedana izlazile iz usta donedavnih kolegica Kim Cattrall i Sarah Jessice Parker koje smo pak mogli pratiti u ulogama najboljih prijateljica u seriji 'Seks i grad' mnoge su obožavatelje šokirali.

I dok su se u cijelom tom sukobu u kojem je Kim prozvala Sarah dvoličnom i licemjernom te otkrila neke od ružnih uspomena sa seta zajedničkog projekta, brojni kolege držali po strani i ostali suzdržani jedna je osoba odlučila zauzeti stranu.

Riječ je o Cynthiji Nixon, glumici koja je u seriji igrala odvjetnicu Mirandu. Ona je pak putem društvenih mreža objavila zajedničku fotografiju sa Sarah Jessicom Parker i tako na suptilan način dala do znanja da je podupire.

'Stare prijateljice naletjele jedna na drugu na snimanju za T magazin. Sarah Jessica Parker, nedostaješ', napisala je crvenokosa glumica. Ovom objavom oduševila je brojne obožavatelje koji su zaključili kako su i u seriji njih dvije uvijek imale posebnu vezu.

Podsjetimo do famoznog sukoba dvije holivudske zvijezde zapravo je došlo zbog neslaganja oko snimanja novog, trećeg nastavka filma 'Seks i grad'. Navodno su svi prihvatili angažman osim Kim Cattrall. Osim toga Kim je nedavno otkrila kako njihov sukob traje puno dulje nego što javnost može i zamisliti.

  • +4
'Sex i grad' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia