DUGO GA NIsmo vidjeli

Neprepoznatljivo izdanje: Nekad je američki rocker živio divlje, a danas bez štapa ne može nikuda

10.09.2020 u 23:13

Bionic
Reading

Ikona heavy metala Ozzy Osbourne danas uopće više ne sliči na otkačenog frontmana koji je harao svjetskim pozornicama. 71-godišnji pjevač snimljen je dok je ulazio u automobil polako i teško pomoću štapa, cijelo vrijeme s pognutom glavom

Prošli mjesec, Sharon Osbourne je izjavila da je Ozzy 'svakim danom sve bolje i bolje' nakon što je na dulje vrijeme bio lošijeg zdravlja. Američki roker sada je viđen u posve neprepoznatljivom izdanju budući da bori s Parkinsonovom bolesti koja mu je dijagnosticirana u veljači 2019. godine. Tada je otkazao sjevernoameričku turneju, kao razlog navodeći ozlijedu vrata. Osim toga pretrpio je i pad zbog čega je morao na operaciju kralježnice.

Nedavno je najavljen izlazak dokumentarnog filma o Ozzyju Osbourneu. Biografija 'The Nine Lives of Ozzy Osbourne' kronika je njegovog života od od djetinjstva u siromaštvu, zatvora, do predvođenja kultnog Black Sabbatha i uspješne solo karijere. Dokumentarni film, koji je prvi put najavljen još siječanjskim trailerom, prvotno je trebao imati premijeru na SXSW festivalu u ožujku prije njegovog otkazivanja zbog pandemije koronavirusa.

U filmu će se vidjeti arhivske snimke 'princa tame' te razgovori s njegovom obitelji – suprugom Sharon i djecom Jackom i Kelly. 'Imam moć natjerati ljude da se zabave dok se ja glupiram. Čini mi se da se to događa kad to prenesem u glazbu i donesem sa sobom na pozornicu', kaže Ozzy u traileru. Inače, Ozzy je u veljači objavio svoj dvanaesti samostalni album 'Ordinary Man'.

Izvor: Društvene mreže