TABLETE ZA SPAVANJE

Drogirala slavnog pjevača kako bi došla do istine o bračnoj nevjeri

02.11.2018 u 16:56

Bionic
Reading

Sharon Osbourne nedavno je priznala kako je zapravo potvrdila svoje sumnje da joj je muž nevjeran – drogirala ga je i zatim ispitala!

'Princ tame' Ozzy Osbourne poznat je širom svijeta kao pjevač grupe Black Sabbath, kao i po svom razuzdanom stilu života. Osim što je ovisan o piću i drogama, 69-godišnji glazbenik priznao je isto i za seks. No, Sharon Osbourne do tog priznanja nije došla samo tako – drogirala je svog muža kako bi ga mogla ispitati.

Bivša menadžerica grupe Smashing Pumpkins svoj je suprugu u piće stavila dvije tablete za spavanje nakon što je slučajno primila elektroničku poštu koju je Ozzy namijenio svojoj ljubavnici.

'Stavila sam mu dvije tablete više u piće i zatim ga temeljito ispitala', rekla je Sharon Osbourne.

Sharon Osbourne na taj je način saznala za frizerku Michelle Pugh s kojom ju je njen muž prevario.

'Bila sam slomljena. Dobila sam elektroničku poštu namijenjenu jednoj od njegovih djevojaka. Uzeo je tablete za spavanje, a ja sam mu dodala dvije viška u piće i zatim ga ispitala o svemu. Na kraju je sve izašlo na vidjelo. Nikad mi ne bi rekao istinu. Bilo ga je sram i strah. Znala sam koliko me dugo vara i s kim. Znala sam što mu se mota po glavi. Ozzy mi je rekao da je između njega i te žene gotovo i ja sam mu povjerovala, no šest mjeseci kasnije sam saznala da je lagao i da nije bila jedina. Tek je onda priznao da je ovisan o seksu', rekla je Sharon Osbourne.

Iako su nakratko bili razdvojeni, Sharon i Ozzy vratili su se jedno drugome samo nekoliko mjeseci kasnije.

'Ne vjerujem mu nimalo. Ništa na ovom svijetu ne boli kao nevjera. Ništa', rekla je Sharon Osbourne.

Sharon Osbourne i dalje je menadžerica svom mužu. Ozzy Osbourne trenutno se priprema za odlazak na svoju oproštajnu turneju koja će se dogoditi 2019.