DRUGA OSOBA

Neprepoznatljiva Bebe Rexha: Slavna glazbenica albanskih korijena šokirala svojim izgledom bez šminke

10.04.2020 u 10:22

Bionic
Reading

Bebe Rexha svjetskoj je javnosti poznata zbog svojih glazbenih postignuća, ali i atraktivnog izgleda. Ova 30-godišnjakinja gotovo uvijek je pomno dotjerana s teškim make up-om. Sada je milijunima pokazala svoje lice bez trunke šminke i sve ostavila bez teksta

U sklopu novog Vogue make up tutoriala koji prate milijuni diljem svijeta, pjevačica Bebe Rexha odvažila se pokazati svoju rutinu šminkanja. Osim toga pokazala je svoje lice bez trunke šminke i tada mnogo šokirala.

Slavna 30-godišnja pjevačica albanskih korijena posebno je iznenadila svojim izuzetno tamnim krugovima ispod očiju koji se očito ne može riješiti ni skupim kozmetičkim preparatima koje koristi, ali ni činjenici da joj na raspolaganju stoje brojni kozmetičari i vizažisti svijeta.

‘Bok svima, nalazim se u svojoj kupaonici, kao što vidite tu su i moji tamni krugovi..I sada ću vam pokazati svoju beauty rutinu’, kazala je Rexha.

Zgodna plavuša prvo nanosi šminku na oči, a ovoga puta odabrala je upečatljivo plavo sjenilo. Time očito pokušava skrenuti pažnju na svoj gornji kapak, dok je donji u tamnim krugovima prekrila s nekoliko slojeva korektora u boji prije nego li je stavila finalni puder.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

This is me.

Objavu dijeli Bebe Rexha (@beberexha)

Kako prekriti svoje tamne i duboke podočnjake pogledaj OVDJE.