zajednički interesi

Neobično prijateljstvo: Vanilla Ice otkrio što ga veže s Pablom Escobarom

27.12.2023 u 14:02

Bionic
Reading

Rap zvijezda devedesetih, danas uspješan investitor u nekretnine i programer, iznenadio je mnoge priznanjem kako se družio s najkrvoločnijim narkobosom, jednim od najozloglašenijih kriminalaca svih vremena

Vanilla Ice, Ice, pravog imena Robert Van Winkle poznat po hitu 'Ice, Ice Baby' (u kojoj je iskoristio uzorak pjesme 'Under Pressure' grupe Queena Davida Bowie) razgovorao je za VladTV. Ispričao da se družio s Pablom Escobarom 'puno puta' te kako su se povezali zbog ljubavi prema brodovima i automobilima.

Naveo je da su sklopili pravo prijateljstvo. 'Premda ovo zvuči smiješno, Pablo je privatno bio sjajna osoba. Prije svega, nije bilo Googlea da pretražim njegovo ime i prezime, a kao drugo: nije u redu da hodate okolo i ispitujete ljude što rade', smatra nekadašnja reperska zvijezda.

Izvor: Društvene mreže

Kolumbijski narkobos sa svojom svitom dolazili su u njegovu kuću na Star Islandu. Otkrio je da bi uvijek sletjeli helikopterima i da je posebno za njih držao hranu u hladnjacimate svojim služavkama govorio da čiste za njima.

'Vozili su me helikopterima na događaje poput utrka čamaca i gledali bismo kakve sve super stvari rade', kazao je 56-godišnjak koji tvrdi da su se i on i Pablo okušali u utrkama čamaca, a na brodovima oko njih je 'skakutala hrpa djevojaka u bikinijima'.

Navodno se reper svojedobno hvalio kako je njegov pojačani Porsche brži od Escobarova cijenjenog Ferrarija Testarossa, pa su ubrzo nakon toga poredali automobile jedan do drugoga kako bi riješili problem, prenosi Daily Mail.