JAMES MARSTERS

Krajem 90-ih bio je miljenik žena: Evo kako danas izgleda poznati vampir s malih ekrana

20.01.2023 u 22:38

Bionic
Reading

Američkog glumca Jamesa Marstersa brojni pamte po ulozi atraktivnog vampira Spikea u teen seriji ‘Buffy, ubojica vampira’, a upravo mu je ta uloga krajem 90-ih donijela svjetsku slavu, kao i titulu miljenika žena

Poznati glumac ponovno se našao u središtu pozornosti, a sve zahvaljujući premijeri serije ‘Wolf Pack’, u kojoj jednu od glavnih uloga ima legendarna Buffy, Sarah Michelle Gellar.

NERAZDVOJni PAR

Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr. i dalje su zaljubljeni kao prvog dana

Pogledaj galeriju

Iznenadnom pojavom na premijeri nove serije svoje bivše ljubavnice s malih ekrana, James Marsters brojne je oduševio, a iako bi ga danas teže mogli prepoznati, njegov zaštitni znak - izražajne jagodice na licu - još uvijek su prisutne.

Osim u seriji ‘Buffy, ubojica vampira’ i spin-off seriji ‘Angel’, Marsters je ostvario zapažene uloge i u TV serijama ‘Hawaii Five-0', ‘Torchwood’, ‘The Devil You Know’…

Godine 2021. razveo se od supruge Patricije Rahman s kojom je bio u braku 10 godina. S bivšom suprugom Liane Davidson, Marsters ima 24- godišnjeg sina Sullivana, a razveli su se 1997. nakon osam godina braka.