SLAVLJE ZA TITA

Neobična čestitka Ivane Paradžiković: 'Opraštam mu što sam stoti put morala skakati za njim i spašavati mu živu glavu'

20.07.2021 u 12:38

Bionic
Reading

Na svom je profilu na Instagramu ovoga puta nekadašnja voditeljica 'Provjerenog' odlučila čestitati rođendan svom četveronožnom ljubimcu, sedmogodišnjem engleskom buldogu Titu, a njezina je objava nasmijala sve

Nakon što se pohvalila time da ju prošlogodišnje spašavanje HGSS-a nije zastrašilo te da se i ove godine, puno spremnija, uputila na osvajanje Papuka, nekadašnja voditeljica 'Provjerenog' ima posebnu objavu za posebno biće u svom životu.

Ivana Paradžiković objavila je video u kojem dvojica dječaka, od kojih je jedan vjerojatno njezin sin Hugo, skaču u vodu, a odmah za njima bez razmišljanja je skočio njezin engleski buldog Tito, koji danas slavi sedmi rođendan.

Simpatična snimka dobiva sasvim novo značenje kada se pročita i objava koju je Ivana napisala, a u kojoj stoji kako Tito zapravo ne zna plivati, iako voli skakati u vodu, pa je i ona morala krenuti u spašavanje.

'Ko ga ne bi volio. Tito. Tile za prijatelje. Danas mu je okruglih sedam. Opraštam mu što sam po stoti put morala skakati za njim spašavati mu živu glavu. Tito, naime, ne zna plivati. Zapravo, buldozi ne mogu plivati. Takva konstitucija. Faca kad izranja sve govori.

Da je u ljudskom liku, bio bi onaj ćelavi tip što kad krene cajka razbija čaše o glavu. Nije baš najoštriji nož u ladici... ali je neodoljivo sladak. Urnebesno smiješan. Moja terapija. Sretan ti rođendan, Tilence pilence. Zaslužio je paštetu za ručak. Nije svaki dan slavljenički.'