pokazao i fotografiju

Neno Belan obavijestio fanove: 'Moja sreća sa Slovenkom nije uspjela potrajati'

20.04.2023 u 09:30

Bionic
Reading

Mnogima najdraži pjevač proteklih dana je boravio u Londonu gdje je među ostalim uživao na koncertu Eltona Johna, jednog od svojih muzičkih idola. U glavnom gradu Velike Britanije su nastale i brojni zanimljivi prizori

'Vrhunski band, repertoar, naravno svirka i produkcija… Doista je bila privilegija prisustvovati tom događaju’, napisao je Neno Belan uz video s koncerta, točnije, velike oproštajne svjetske turneje Eltona Johna.

Naš glazbenik je među ostalim, u Londonu razgledao brojne znamenitosti a prošetao do poznate četvrti Camden te se fotografirao uz kip tragično preminule britanske pjevačice Amy Winehouse. Uz tu fotografiji dodao i onu s kipom žene snimljenu u Sloveniji te se našalio u objavi.

na zalost moja sreca sa Slovenkom nije uspjela potrajat, nasi putevi su se razisli, al za vrijeme mog nedavnog boravka u...

Objavljuje Neno Belan pageSrijeda, 19. travnja 2023.

'Na žalost, moja sreća sa Slovenkom nije uspjela potrajati, naši putevi su se razišli, ali za vrijeme mog nedavnog boravka u Londonu upoznao sam jednu nevjerojatnu ženu, i na moju veliku radost kliknuli smo obostrano i mojoj sreći sad opet nema kraja', opisao je Belan.

  • +3
Neno Belan Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Kad je riječ o njegovom ljubavnom životu, pjevač nikad ne priča o tome. Više puta je izjavio kako 'ne želi privatni život izlagati očima javnosti jer on ne pripada njima, nego njemu.