ne miruje

Nekadašnja manekenka Jasmina Hdagha progovorila o svom vjenčanju i otkrila kako vježba u trudnoći

25.01.2021 u 09:56

Bionic
Reading

Naša manekenka s libijskim korijenima, svojedobno je glasila za jednog od najtraženijih modela, ne samo u Hrvatskoj nego i u svijetu, a prije 12 godina se skrasila u Americi, točnije u Santa Monici. Jasmina Hdagha sada je osobna trenerica, bavi se jogom i trenutno čeka dolazak na svijet svog prvog djeteta. Unatoč visokom stupnju trudnoće, ona i dalje vježba

Jasmina Hdagha danas živi daleko od očiju javnosti. Tijekom trudnoće nije imala problema s mučninama osim prvih mjesec dana, ali se, izjavila je ranije 'brzo naviknula i samo bi usporila te duboko disala dok ne prođe'.

'Sve što ste radili prije možete i prvih šest mjeseci bez pardona raditi... Moja klijentica kaže da se ne bi čudila da joj dođem u stan, da treniram s njom i da se porodim kod nje doma', kroz smijeh je ispričala za RTL Exkluziv.

Kaže da njezin zaručnik Jim za to ne želi niti čuti i da previše paničari u vezi pandemije dok nju nije strah. 'Ja bih iskreno doma to napravila, ali Jim kaže nema šanse. Prvo dijete, njega je jako strah. Evo dvije moje frendice, rodile isto doma. Kućni porođaj, u vlastitom okruženju', rekla je.

Djevočica koju će uskoro dobiti zvat će se Sedona kako je nekadašnja manekenka već prije najavila, a zbog nje bi moglo 'pasti' i vjenčanje. 'Nisam baš previše tradicionalna. Jim se ponadao i htio je sad, ajmo, ajmo, ajmo, prije mjesec dana pritisak, reko strah te kad idem na pregled kod doktora, kako te nije strah trčati da to odradimo. Ne žuri mi se, ali kažem, probat ću to odraditi prije nego što mala ima godinu dana', otkrila je Jasmina Hdagha.

Jasmina Hdagha Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

S glazbenim producentom Jimom Kaufmanom je nedavno proslavila 9. godišnjicu ljubaci. Upoznali su se na snimanju u Sedoni, gradiću u Arizoni a zaručili godinu dana kasnije. Prije njega ljubila je glumca Billyja Zanea