PRIRODNA LJEPOTICA

Nekad najljepša Hrvatica ponovno pred objektivom: Vanja Rupena snimila kampanju i pokazala svima kako se to radi

23.11.2019 u 19:28

Bionic
Reading

Te 1996. godine Vanja Rupena donijela je odluku koja joj je promijenila životni put - rukometnu loptu ostavila je po strani, prijavila se na izbor za Miss Hrvatske i na istom pobijedila. O titulama missica mnoge su sanjale, no njoj se to ostvarilo, moda je još uvijek dio njezina života, a osim kao modna agentica, i sama još uvijek odradi pokoju reklamu

Svoje poslovno carstvo izgradila je u Italiji, a upravo tamo sa suprugom Raffaeleom Franciosom, s kojim je u braku od 2012. godine, stvorila je obitelj i dobila sina Giovannija. Upravo u Italiji posjeduje modnu agenciju VR Models Management, gdje je i ona sama zadužena za pronalazak novih lica.

41-godišnja Vanja Rupena najbolje zna najbolje što prolazi, a što ne u modnom svijetu, jer je i sama dio svega toga od 1996. godine kada je bila izabrana za miss Hrvatske, nakon čega je rukometne terene zamijenila modnim pistama.

'Preko noći mi se promijenio život. Iskreno stresna godina, ali se isplatilo i nikad nisam požalila ni za čime', otkrila je svojedobno Vanja Rupena koja je nakon godina napornog rada, tijekom kojih je znala odlaziti i na 15 castinga dnevno, odlučila usporiti.

No, to ne znači da se u potpunosti povukla, dapače, i sama je još uvijek tražena, a sada je angažirana i za novu, zimsku kampanju modne marke 'Save The Duck'. Nasmijana i s minimalno šminke, Vanja Rupena pozirala je fotografu, a te fotografije objavljene su na službenom Instagram profilu tog brenda.

  • +3
Vanja Rupena Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL