Najslađa šteta

Nataša Janjić Medančić nasmijala mnoge, pokazala je kako su joj mališani 'upropastili' ručak

31.10.2023 u 14:10

Bionic
Reading

Bundeve, tikve ili buče su predivni plodovi jeseni kojima sve više raste popularnost, kako u svijetu, tako i kod nas. U ovo doba godine je njihova sezona, pa je ovih dana gotovo nemoguće ne primijetiti svu raskoš njihovih boja, oblika i veličina, a nije im odoljela ni naša glumica

Nataša Janjić Medančić kupila je bundevu od koje je htjela spraviti ručak, no njezina djevojčica Kaja i sinčić Toni s njom su imali druge planove.

'Kupila za juhu, nema ni kilo u njoj. Ali male ruke nisu odolile', opisala je glumica fotografiju bundeve ukrašene preslatkim crtežima svojih mališana. Ova vrsta bundeve se i kod nas i u svijetu najčešće ukrašava povodom Noći vještica, pa će sad obitelj Medančić umjesto hrane, imati neobičan ukras.

'Kao i svaka majka sanjala sam kako ta mala razlika nosi veću harmoniju među mališanima, ali pokazalo se da trenutno imam posla s Tomom i Jerryjem. Ne smijem ih ni minute ostaviti same, uvijek netko udari ili ugrize ovog drugog, interesi su uvijek za istu igračku i plač je lančanog i gotovo trajnog karaktera. Primjećujem doduše da minute mira kad se slučajno okupiraju u nekoj zajedničkoj igri znaju sve više potrajati i nekako se nadam da će one ipak s vremenom prevladati. Imajuiste interese, sve više mogu komunicirati i apsolutnone mogu jedno bez drugog, samo se to još ne manifestira mirom i blagostanjem nego blagim kaosom i vječnom borbom za našu pažnju i naklonost', objasnila je ranije za portal Centar zdravlja kako izgleda dan s njezino dvoje djece koje je dobila u brau s Nenanom Madančićem.

  • +3
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL