NOVONASTALA SITUACIJA

Nastava od doma: Jedini fokus Kate Middleton sada je troje dječice, a rukave je zasukao i suprug, princ William

01.04.2020 u 15:42

Bionic
Reading

Poput mnogih mališana diljem svijeta, šestogodišnji princ George, četverogodišnja princeza Charlotte i najmlađi, jednogodišnji princ Louis osuđeni su svoje vrijeme i aktivnosti provoditi kod kuće. Njihovi slavni roditelji, princ William i vojvotkinja Kate Middleton čine sve kako bi ostali disciplinirani, ali im istovremeno osigurali vrijeme za zabavu

Školovanje u domu putem online platformi ili televizijskih programa može imati niz prednosti, ali ima i mnogo nedostataka. Kod djece se nakon nekog vremena javlja manjak koncentracije i teško je uvesti disciplinu u takvu 'kućnu atmosferu'.

Sa sličnim se problemima trenutno susreće vojvotkinja Kate Middleton koja se svim snagama trudi svoju dječicu angažirati po pitanju njihovih obveza.

Dobro upućeni izvor blizak mladoj kraljevskoj obitelji tvrdi: 'Kate je glavna kada su u pitanju školske obveze. Sve nadgleda i provodi mnogo vremena s Georgeom i Charlotte svaki dan.'.

Vojvode od Cambridgea uložili su sve napore kako bi svojim nasljednicima osigurali sigurnu okolinu te ih pripremili na vrijeme karantene.

Naime, svoje školske obveze princ George i princeza Charlotte sada obavljaju od kuće. Već neko vrijeme njihova je privatna škola St Thomas u Batterseu smještenom u južnom dijelu Londona zatvorena te se nastava odvija kod kuće.

Peteročlana obitelj privremeno je s obzirom na okolnosti izazvane koronavirusom odselila u svoj drugi dom, u dvorac Amner Hall u Norfolku. Dvorac je par dobio kao vjenčani poklon od kraljice Elizabete II.

  • +3
Kate Middleton s Mulberry torbama Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Uz školske zadatke oko kojih pomaže princu Georgeu, Kate Middleton svaki dan osmišljava aktivnosti za svoju princezu Charlotte, koja pohađa predškolu.

Vremena inače vrlo zaposlenoj kraljevskoj članici ostaje i za njezinoj najmlađeg nasljednika, jednogodišnjeg princa Louisa. S njim vrijeme provodi u bezbrižnoj igri ili dugim šetnjama svojim posjedom.

Rukave je zasukao i glava obitelji princ William, koji supruzi uskače kada god je potrebno.