uživaju skupa

Nasmijani i u svom modnom izričaju: Ida Prester snimljena u izlasku sa suprugom

07.12.2023 u 12:42

Bionic
Reading

Glazbenica i voditeljica s Ivanom Peševskim dijeli i više nego uspješnu ljubavnu priču, a strast prema izlascima na poseban ih način povezuje. U srijedu navečer skupa su se pojavili na modnoj reviji hrvatskog brenda luksuzne ženske odjeće

Kako je ranije izjavila Ida Prester, ona i suprug Ivan Peševski upoznali su se na njezinom koncertu i od prvog trenutka su shvatili da je zabava je nešto što čini važan aspekt njihovog odnosa.

Zbog djece je, gotovo šest godina bila kod kuće, a kad su napokon počeli ponovno zajedno izlaziti shvatili su, kazala je, da su 'zaista dobar par u noćnim provodima'. Objasnila je i da su 'u izlascima dečko i cura', da 'imaju baš dobru kemiju' te da se 'ne moraju ni vidjeti cijelu večer, pomaze se u prolazu i svatko ode na svoju stranu'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Sinoć su viđeni na modnoj reviji Boudoir x Story Christmas Fashion Magic. U šarenom, razigranom i njima svojstvenom 'looku', Ida i njezin suprug nasmijani su pozirali pred objektivima fotoreportera.

  • +2
Modna revija Boudoir x Story Christmas Fashion Magic Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Podsjetimo, par je u braku 10 godina te zajedno imaju dvojicu sinova, a za što sretniji brak u njihovu su slučaju ključna zajednička putovanja, kako je jednom objasnila. 'Ja bih tu bila malo ljena jer sam više u brizi o djeci, ali jednom mjesečno moramo otići nekamo kao par', okrila je Ida svojedobno za IN magazin.