CLEMENTINE VAUGHN

Naslijedila je majčinu ljepotu: Znate li kako izgleda kćer legendarne Claudije Schiffer?

07.11.2023 u 14:40

Bionic
Reading

U braku s britanskim redateljem Matthewom Vaughnom, supermodel 90-ih, Claudia Schiffer, dobila je dvoje djece - sina Caspara i kćeri Cosimu i Clementine. Lijepa Clementine ovih će dana postati punoljetna, a kratki pogled na njezin Instagram profil otkriva kako je slika i prilika svoje slavne majke

Ovih dana, točnije 11. studenog, starija kći Claudije Schiffer i Matthewa Vaughna, Clementine Poppy Vaughn i službeno će postati punoljetna.

Iako je slavni supermodel 90-ih svih ovih godina, u dogovoru sa suprugom, čuvala privatnost svoje djece - sina Caspara i kćeri Clementine i Cosime - uskoro 18-godišnja Clementine odavno ima na Instagramu otvoreni profil za javnost.

Upravo tamo može se vidjeti koliko Clementine nalikuje slavnoj majci, što zbog duge plave kose, ali i zbog vitke linije. Ono što je jasno kao dan je da se Clementine Vaughn osjeća sasvim prirodno pred kamerama.

Claudia Schiffer Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

U jednoj od posljednji objava lijepa Clementine leži na desnom boku i gleda nasmiješena u kameru, dok se iza nje pruža nevjerojatan pogled na more.

Odjevena je u crnu suknju s prorezom i crni korzet na vezanje, dok je dugu plavu kosu pustila da slobodno pada. Barem za sada Clementine nije krenula majčinim stopama.

Claudia Schiffer jedno je od najvećih imena modnog svijeta i ikona 90-ih, koja je od 2002. u braku s filmskim redateljem Matthewom Vaughnom. Njih dvoje odlučili su svoj privatni život držati podalje od znatiželjne javnosti, pa je tek poznato da sa Clementine, Cosimom i Casparom žive u Engleskoj.