CASPAR MATTHEW DE VERE

Djecu je uvijek skrivala od javnosti, no zbog jednog je važnog događaja Claudia Schiffer napravila iznimku

02.02.2022 u 11:28

Bionic
Reading

Iako je riječ o fotografiji staroj nekih 12 godina, kada je Caspar kretao u prvi razred škole, Claudia Schiffer ipak je nju odabrala da mu čestita njegov 19. rođendan

Bila je supermodel 90-ih, često proglašavana najljepšim ženama svijeta i itekako svjesna da je njezin privatni život itekako zanimljiv njezinim obožavateljima. No, danas 51-godišnja Claudia Schiffer još je na početku karijere, točnije u trenutku kada je s producentom Matthewom Vaughnom odlučila osnovati obitelj, da će sve vezano uz njih čuvati za sebe.

I u tom svom naumu je uspjela. Uistinu su rijetki trenuci kada nekadašnja njemačka manekenka dijeli s obožavateljima fotografije svoje djece, no 19. rođendan sina Caspara ipak ju je 'natjerao' da napravi iznimku. No, ako ste mislili da je objavila novu fotografiju Caspara Matthewa de Vere, prevarili bi se. Riječ je o fotografiji snimljenoj prije nekih 12 godina, na prvi dan škole.

Na njoj Caspar pozira u školskoj uniformi tipičnoj za Englesku, sa crvenom kravatom i ravnom kapom, a fotografiju je objavila na Instagramu, gdje je prati 1,6 milijuna ljudi iz cijelog svijeta.

  • +7
Claudia Schiffer Izvor: EPA / Autor: CHRISTOPHE PETIT TESSON

Inače, Claudia Schiffer u sretnom je braku s britanskim filmskim producentom Matthewom Vaughnom od 2002. godine, a osim najstarijeg sina Capsara, imaju i 17-godišnju Clementine Poppy i 11-godišnju Cosimu Violet.