tko je vaš favorit?

Napokon finale: Sarah protiv Luke u borbi za MasterChef pehar!

29.12.2023 u 13:55

Bionic
Reading

Jučer su gledatelji MasterChefa konačno saznali koga ćemo gledati u finalu. Samozatajnom Luki Veiću koji je u srijedu izborio finale jučer se pridružila i Sarah! Danas će posljednji put kuhati u MasterChef kuhinji i svojim jelima pokušati izboriti titulu novog hrvatskog MasterChefa

Sezona vrijedna pamćenja završit će s glavnim akterima MasterChefa – finalistima Lukom Veićem i Sarom Mikulec. Nenametljivi, skromni i talentirani kandidati su zasluženo izborili finale, a sad je trenutak u kojem ćemo konačno doznati tko je novi hrvatski MasterChef.

Podršku će im dati bivši kandidati šeste sezone koji će kuhanje dvoje najboljih natjecatelja pratiti s galerije.

'Uzbuđeni smo i emocionalni', rekla je Mateja koja došla dati podršku svojim MasterChef kolegama, a Ivana je istaknula: 'Izvanredan je osjećaj vratiti se ponovno. Navijati za oboje, neka pobjedi najbolji.'

'Bio sam korak do finala, ali nije mi žao zbog plasmana. Ovo će mi definitivno promijeniti život, a već je lagano i krenulo', osvrnuo se na svoje MasterChef putovanje polufinalist Manuel.

'Ulazim u MasterChef kuhinju po posljednji put. U meni je turbulencija svih osjećaja koje si možete zamisliti', istaknula je Sarah, dok je Luka priznao kako ima tremu: 'Nevjerojatno mi je da se nalazim tu. Osjećaj je predivan i ne mogu to opisati.'

'Otvoreno navijam za Luku, jer on je najviše pokazao. S obzirom na to da ima 19 godina, ima odlične okuse, kvalitetu... Nadam se da će pokazati samopouzdanje i da će ući u MasterChef arenu kao pobjednik', otkrio je Petar svoje preference za pobjednika.

'Pokažite svima što možete, što ste zaslužili. Neka ovaj dan bude nezaboravan', poručio im je Damir. No da bi osvojili MasterChef pehar, imaju sada još samo jednu šansu i jednu priliku da dokažu svima da imaju ono što je potrebno da budu pobjednici. Žiri ne očekuje ništa manje od savršenstva na njihovim tanjurima. 'Kuhajte sa srcem i neka ta strast zasja kroz vaša jela', savjetovao im je Melkior.

Luki i Sari zadatak će biti da naprave meni od četiri slijeda – hladno predjelo, toplo predjelo, glavno jelo i desert, a jela koja će poslužiti moraju biti njihova autorska. Jela će pripremati tri sata, a tko će u tome biti uspješniji te kome će izmaknuti pobjeda i trofej, ne propustite doznati u nikad uzbudljivijoj i napetijoj finalnoj epizodi šeste sezone MasterChefa.