dobar su par

Naomi Campbell sve je češće u društvu 16 godina mlađeg filmaša iz Saudijske Arabije

01.03.2024 u 22:00

  • +3

Naomi Campbell i Mohammed Al Turki

Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Naomi Campbell u posljednje se vrijeme često pojavljuje noseći veliki dijamantni prsten, a njezin 'plus jedan' već nekoliko je godina bogati filmaš Mohammed Al Turki. Šuška se kako je među prijateljima zaiskrilo tijekom putovanja na Bliski istok

Supermodel osamdesetih i devedesetih u zadnje je vrijeme vrlo često viđena u društvu filmskog producenta, a šuška se da je riječ o nečem većem od samog prijateljstva. Naomi Campbell navodno se zbližila s filmskim producentom Mohammedom Al Turkijem, a zajedno su viđeni na raznim događajima tijekom posljednjih mjeseci.

53-godišnja Naomi na dodjelu nagrada BAFTA stigla je s 37-godišnjim multimilijunašem iz Saudijske Arabije, zajedno su pozirali na glamuroznom crvenom tepihu, a izvori tvrde kako se cijele večeri nisu odvajali.

Iako su Naomi i Mohammed dugogodišnji prijatelji koji su se družili čak i u studenom 2021. u Dohi te su u prosincu iste godine na filmski festival Red Sea stigli držeći se za ruke, o svom se odnosu nisu izjašnjavali kao o ljubavnoj vezi. Međutim, puno je činjenica koje upućuju da su ipak više od prijatelja.

Na posebnom rođendanskom događaju održanom za Naomi prošle godine u Francuskoj, Mohammed je viđen kako sjedi pokraj slavljenice te večeri, a zajedno su posjetili i filmski festival u Cannesu prošle godine, Tjedan mode u Parizu 2022. i 2023. te nekoliko ekskluzivnih zabava, poput nedavne rođendanske proslave Edwarda Enninfula.

'Naomi vrlo bira s kim provodi vrijeme i zbližila se s Mohammedom. Povezala ih je ljubav prema modi i umjetnosti i imaju puno zajedničkih prijatelja. Naomi je s njim bila u Dubaiju i čini se da je najsretnija u životu', otkrio je jedan od izvora.

Također, Campbell je s Mohammedom nedavno posjetila i Bliski istok, a otada se između njih, prema izvoru, vidi iskra veća od prijateljske.

'Provode puno vremena zajedno i čini se da između njih postoji iskra, čak i ako je to u ovom trenutku samo prijateljstvo', tvrdi izvor.

Naomi je posljednji put bila u vezi s reperom Skeptom, a 2019. s Liamom Payneom iz One Directiona. Tijekom godina bila je u vezi s brojnim poznatima kao što su Diddy, Robert De Niro, Gerard Butler, Terrence Howard, Mike Tyson i ruski milijarder Vladislav Doronin.

vrijeme je za odvažnost

Satenska haljina i visoke tenisice: Naomi Campbell podigla sportsku eleganciju na viši nivo

Pogledaj galeriju