NOVOGODIŠNJA ODLUKA

Naomi Campbell otkrila što joj pomaže od kad je prestala pušiti

24.01.2021 u 20:29

Bionic
Reading

Slavna manekenka Naomi Campbell već godinama pokušava prestati pušiti i to je za Novu godinu ponovo odlučila učiniti

Naomi Campbell donijela je novogodišnju odluku – prestaje pušiti. No, kao što svi ovisnici o nikotinu dobro znaju – to je lakše reći, nego učiniti.

  • +3
Naomi Campbell Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Slavna manekenka pronašla je svoju metodu kako si pomoći dok traje 21 dan koliko, prema njoj, tijelu treba da se očisti od nikotina. Naomi Campbell svakodnevno pliva u oceanu.

'Prestala sam pušiti na Staru godinu. Svako poslijepodne odem plivati u oceanu na sat, dva ili jednostavno sjedim u oceanu. To mi pomaže s čišćenjem pluća jer tijelu treba 21 dan da izbaci sav nikotin', rekla je 50-godišnja Naomi Campbell.

Manekenka je već više puta pokušala prestati pušiti. Probala je s nikotinskim flasterima, a čak je pružila šansu i hipnozi, no do sad joj ništa nije pomoglo.

Naomi Campbell početkom godine uživala je u posjetu Keniji u Africi. No, nedavno je dobila loše vijesti koje je podijelila na svom Instagramu.

Manekenkino kumče i 24-godišnji sin Stephanie Seymour i Petera Branta, Harry Brant, predozirao se i preminuo. Mladić je bio samo nekoliko dana od ponovnog odlaska na liječenje od ovisnosti.

'Harry, uzeo si mi dio srca. Nismo nikad osuđivali jedno drugo, naš odnos uvijek je bio iskren. Premlad si otišao. Uvijek ću te voljeti bezuvjetno', dirljivom se porukom napisanom velikim slovima Naomi Campbell oprostila od Harryja Branta.