LANA GOJAK bAJT

Nakon što je s javnosti podijelila sretnu vijest, naša uspješna glumica otkrila je kako podnosi trudnoću: 'Mislim da će beba biti aktivna na mamu'

07.03.2021 u 00:02

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Ne daj se, Nina' i suprug Siniša Bajt za nekoliko mjeseci će po prvi put iskusiti čari roditeljstva, a sretnu vijest glumica je prijateljima i fanovima nedavno otkrila putem Instagrama. Lana Gojak Bajt trudna je nešto više od četiri mjeseca te se odlično osjeća, no bajno i sjajno nije bilo na početku trudnoće. Glumica je otkrila kako su tekli prvi tjedni blaženog stanja

Vijest da ona i suprug Siniša Bajt očekuju svoje prvo dijete, glumica Lana Gojak Bajt je otkrila putem Instagrama, ugodno iznenadivši prijatelje, poznanike i fanove. Glumica je priznala kako spol djeteta znaju, no tu je slatku tajnu odlučila zadržati za sebe. Ipak, za Story je otkrila nešto više detalja o trudnoći.

'Bila sam stalno žuto-zelena u licu, osjećala sam se kao da sam u zavojitoj vožnji kojoj nema kraja, neprestano sam spavala i nije mi bilo jasno o kakvom blaženom stanju govore žene. Sada se osjećam sjajno, puna sam energije, ništa mi ne predstavlja problem. Vježbam jogu, nastavila sam trčati od prvog dana trudnoće i puno hodam. Nadam se da će i dalje sve biti dobro te da ću moći nastaviti aktivan stil života' rekla je glumica koja se i inače trudi voditi zdrav život.

Iako je prije trudnoće strogo pazila što jede, trudnoća je i to promijenila. Na njezinom tanjuru na početku trudnoće se odjednom našlo sve ono što nije imala naviku jesti, od masne i ljute do konzervirane hrane, i to, kako otkriva za Story, u najluđim kombinacijama i količinama.

  • +6
Lana Gojak Bajt Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

'Inače obožavani zrnati sir, svježa zelena salata ili leća jednostavno nisu dolazili u obzir, a žudjela sam za tjesteninom, burecima, čipsevima i slatkišima. Srećom, brzo sam se vratila svojoj uobičajenoj prehrani s povremenim napadajima ludila. Količinski jedem nešto više, a to je vjerojatno kombinacija trudnoće i činjenice da sam prestala pušiti čim sam doznala da sam trudna', rekla je Lana koja sa suprugom posljednjih dana na internetu intenzivno proučava dječju opremu.

Istaknula je kako ne planira nagomilavati nepotrebnu količinu odjeće za bebu te kako je sretna što joj prijateljice koje također imaju malu djecu nesebično poklanjaju stvari i odjeću.

Sada kada je u drugom tromjesečju trudnoće Lana se konačno vratila svojoj svakodnevici. Ponovno se posvetila vježbanju i zdravoj prehrani.

'Jednostavno obožavam svoja jutra. Jutarnja higijena, časa tople vode i najdraža tjelovježba. U posljednje sam vrijeme malo usporila trčanje i smanjila kilometražu, ali zato svakodnevno radim jogu. To su trenutno moje jedine ovisnosti, OK i hrpa slatkog priznajem, ali nitko nije savršen. Ma i meni ponekad dođe da se izležavam u krevetu do podne, ali mi bebica jednostavno ne da. Mislim da će definitivno biti aktivna na mamu', napisala je uz svoju posljednju objavu glumica.

Lana se za supruga Sinišu udala u kolovozu 2019., nakon devet godina veze i dvije godine zaruka. U bračnu luku uplovili su u potpunoj tajnosti, daleko od medija, u Trstu.