USKORO novi album

Nakon sedam godina, Bolesna braća najavila veliki povratak na scenu

04.08.2017 u 14:12

Bionic
Reading

Nakon što je dvojac Tram 11 najavio veliki povratnički koncert, još jedan kultni domaći hip hop dvojac odlučio je nastaviti svoju glazbenu priču na radost svoje brojne publike

Talentirani duo, Bolesna braćaBaby Dooks (David Vurdelja), Bizzo (Pero Radojčić) pripremaju svoje četvrto studijsko izdanje koji će biti nastavak na kultni 'Radio Fanfara' iz 2003. godine koji ih je zbog originalnih i duhovitih rima, ali i spretnih producentskih zahvata, lansirao u sam vrh regionalne hip hop scene hitovima 'Looka & Borna', 'Patriša', 'Telefon Faki' i mnogim drugima.

'Nakon dugih sedam godinaponovo sam se ujedinio sa svojim prijateljem Baby Dooksom koji mi je dugovao pare. Napokon je uspio vratiti dio para, a ostatak će mi vratiti sada kad smo ponovo skupa', rekao je za tportal u svom stilu Bizzo.

Bizzo dodaje kako će u studio ući iza ljeta, u rujnu ili listopadu.

'Nadamo se da će biti gotov do Božića. Samo ne znam kojeg', kaže. Posljednji album 'Veliki umovi 21. stoljeća' objavili su 2010. godine. 

U međuvremenu su Bolesna braća održala nekoliko uspješnih i rasprodanih koncerata u zagrebačkom Vintage Baru i Rijeci što im je bila potvrda da je publika itekako željna njihovih zaraznih rima, glazbe i beatova.