ODLIČNO RASPOLOŽEN

Nakon priznanja da je njegovom braku došao kraj, Stipe Drviš viđen u društvu misteriozne brinete

25.03.2021 u 18:20

Bionic
Reading

Prije mjesec dana naš proslavljeni boksač Stipe Drviš otkrio je kako je njegovom braku došao kraj. On i supruga, bivša odbojkašica Erika Komel prije godinu dana su odlučili krenuti svatko svojim putem, a fotografi su slavnog sportaša sada uslikali u društvu misteriozne brinete koja mu je pravila društvo na zagrebačkoj špici

Sa širokim osmijehom na licu, bivši svjetski boksački prvak Stipe Drviš ispijao je piće u centru Zagreba, no za njegov osmijeh nisu zaslužni ni piće, ni sunčan dan, već atraktivna brineta koja mu je pravila društvo na terasi kafića.

On u kratkim rukavima, a ona u bijelom od glave do pete, svatko sa svojim pićem u ruci, vodili su opušteni razgovor i upijali zrake sunca, no do njihova zbližavanja nije došlo pa ostaje nejasno je li lijepa brineta Stipina prijateljica ili između njih postoji nešto više.

  • +3
Stipe Drviš u društvu atraktivne brinete na Cvjetnom trgu Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Misteriozna brineta izbliza se može vidjeti na videu koji je boksač objavio na svom Instagram profilu, no njeno ime nije otkrio pratiteljima.

Drviš je u prosincu prošle godine objavio fotografiju s Maldiva na kojoj je pozirao sa zanosnom brinetom u kupaćem kostimu, a za Gloriju je tada rekao da mu to nije djevojka, već prijateljica. Nije poznato je li riječ o istoj djevojci.

Također je progovorio o razvodu od supruge Erike Komel s kojom je proveo 25 godina u braku.

'Razveli smo se prije godinu dana, ali ostali smo u prijateljskim odnosima jer nam je desetogodišnja kći Lana na prvom mjestu. Iako živimo vrlo slično kao prije i često k bivšoj supruzi odlazim na ručak, kao supružnici više nismo funkcionirali, jednostavno nismo mogli dalje', rekao je Drviš za Gloriju.

Bivši boksač vezu s Erikom počeo je 1995., a imali su puno uspona i padova kojima je doprinijelo to što se Stipu povezivalo s domaćim manekenkama. Problem je bila i razdvojenost jer je Komel bila u Americi na studiju i igrala odbojku dok je Drviš zbog boksa boravio u Njemačkoj. No svojedobno su objasnili i kako ih je upravo ta daljina zbližila.