LJUBAVI DAO NOVU ŠANSU

Nakon prekida veze s manekenkom, Scott Disick ljubi jedva punoljetnu kćer slavnog holivudskog para

06.03.2021 u 18:52

Bionic
Reading

Bivši partner slavne reality zvijezde Kourtney Kardashian slab je na lijepe i mlade žene, a već neko vrijeme priča se o njegovoj vezi s 18 godina mlađom Ameliom Hamlin, s kojom je pronašao sreću nakon prekida veze s 22-godišnjom manekenkom Sofijom Richie. Čini se kako je njihova veza sve ozbiljnija, obzirom da je par nedavno snimljen tijekom razgledavanja kuće u Miamiju

Iako su se mnogi nadali kako će se bivši partneri Kourtney Kardashian i Scott Disick pomiriti, to se neće dogoditi. Nedavno je javnost saznala kako je 41-godišnjia Kardashianka sreću pronašla u zagrljaju dugogodišnjeg prijatelja, 45-godišnjeg Travisa Barkera, bubnjara grupe Blink-182, dok je Scott ljubavi dao novu šansu s mlađahnom Ameliom Hamlin.

19-godišnja Amelia kćer je slavnog glumačkog para Lise Rinne i Harryja Hamlina, koji nisu bili pretjerano sretni kada su saznali za vezu svoje mlađe kćeri i zvijezde reality showa 'Keeping Up with the Kardashians' koja s Kardashiankom dijeli skrbništvo nad troje djece.

Izvor blizak obitelji otkrio je za US Weekly kako su Lisa i Harry u početku bili skeptični u odluku svoje kćeri da se upusti u vezu s 18 godina starijim Disickom, no ubrzo su se pomirili s time, uvidjevši koliko je Amelia sretna.

Amelia i Scott započeli su nagađanja o ljubavnoj vezi u studenom prošle godine, kada su zajedno viđeni na jednoj zabavi, a vijest su potvrdili na Dan zaljubljenih. Iako mnogi sumnjaju u ozbiljnost njihove veze, prvenstveno zbog velike razlike u godinama, Disick očigledno ima ozbiljne namjere s mlađahnom ljepoticom.

  • +9
Scott Disick i Amelia Hamlin razgledavaju kuću u Miamiju Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nedavno su zajedno snimljeni u Miamiju, gdje su razgledavali jednu kuću uz more koju Disick razmatra kupiti. Scott često provodi vrijeme u Miamiju, no prioritet su mu djeca koja s majkom žive u Los Angelesu, stoga je malo vjerojatno kako se u Miami planira preseliti za stalno.