opet je solo

Nakon osam mjeseci pukla ljubav: Dua Lipa prekinula vezu s francuskim filmašem

03.12.2023 u 19:30

Bionic
Reading

Pop zvijezda albanskog podrijetla i Romain Gavras razišli su se nakon burne romanse, a svemu su navodno presudile nagomilane obaveze

'Dua i Romain su razišli svoje puteve nakon ljeta ljubavi. Ona drži uzde kad je riječ o svojoj karijeri i veza je završena prije nego što su stvari postale gorke', rekao je izvor za The Sun.

Dodao je kako se britanska kantautorica želi fokusirati isključivo na svoju glazbu budući da je pred njom izlazak trećeg i dosad najosobnijeg trećeg albuma.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Roman je smatrao Duu radoholičarkom, ali ona ne namjerava usporiti ni zbog čega ni zbog koga', nastavio je izvor. Posljednji put su viđeni prošlog mjeseca u izlasku kad im se pridružio Lipin 17-godišnji brat Gjin. Trojac je primijećen kako napušta Chiltern Firehouse.

Pjevačica je poznata po tome što muškarcima slama srca. Ranije je izjavila da je naučila 'toliko toga' o sebi dok je bila slobodna, nakon razlaza s Anwarom Hadidom (bratom top modela i sestara Belle i Gigi Hadid) 2021. godine.

'Vjerujem da mnogi ljudi žele da njihovo solo razdoblje što prije prođe tražeći nekog drugog, ali mislim da je cijela poanta provođenja tog vremena sami shvatiti što vam treba i tko ste u tišini, i tko ste bez nekoga. Mislim da je to najbolji dio, a onda naravno, uživanje u vremenu sa svojim prijateljicama ili čime god'.

Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: DW / Goff Photos / Profimedia