Ryan Phillippe

Nakon optužbi za zlostavljanje progovorio i holivudski glumac

20.09.2017 u 16:40

Bionic
Reading

Iako je isprva šutio na sve optužbe svoje bivše djevojke, 21-godišnje Playboyeve manekenke Elsie Hewitt, Ryan Phillippe ipak je odlučio reći i svoju stranu priče. Holivudski glumac s gnjušanjem je odbio sve navode o zlostavljanju, zgrožen što se uz takvo što spominje njegovo ime

Nakon što ga je bivša djevojka, 21-godišnja Playboyeva manekenka Elsie Hewitt optužila da ju je gurnuo niz stepenice i zlostavljao, 43-godišnji holivudski glumac Ryan Phillippe svoju je stranu priče odlučio objaviti na svom službenom profilu na Twitteru.

'Tužan sam, ali i zgrožen zbog lažnih optužbi koje se vežu uz mene. U vrijeme kada je sve navodno napravljeno, u potpunosti sam od početka surađivao s predstavnicima zakona i provedena je temeljita istraga. Kao muškarac, kojeg je odgojila žena, u kućanstvu gdje su ženska prava, feminizam i zagovaranje bili u prvom planu, žalostan sam da se moje ime nalazi i dovodi u vezi u bilo kojem novinskom članku povezanom s obiteljskim nasiljem.'

Otac troje djece rekao je kako ga je svojim optužbama bivša djevojka itekako povrijedila. 'Javna sam ličnost gotovo 25 godina, i mnogo se toga lažnog pisalo i govorilo o meni. No, prihvatio sam da to dolazi u kompletu s mojom profesijom. No, ovoga je puta sve drugačije. Obiteljsko nasilje je stvarno, a za mnoge žene u svijetu završilo je tragično, stoga se nikada s time ne bi smjelo ni šaliti, a kamoli lažno optuživati. Ovo je krivo. Ovo nisam ja! Svi navodi žene koja me optužuje lažni su', stoji u službenoj izjavi glumca.

US Weekly došao je u posjed sudskih spisa u kojima stoji kako je Ryan Phillippe svoju djevojku zgrabio za nadlakticu toliko snažno, da su joj još satima bili vidljivi tragovi te su nastale masnice. Nakon toga gurnuo ju je niz stepenice svom snagom, a potom, po navodima mlade manekenke, nekoliko puta žestoko zgrabio i gurnuo o pod.

  • +2
Ryan Phillippe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia