nedostajao je samo ujak

Nakon 20 godina okupila se ekipa 'Princa iz Bel Aira'

29.03.2017 u 16:48

Bionic
Reading

Zahvaljujući humorističnoj seriji 'Princ iz Bel Aira', Will Smith stekao je svjetsku slavu. Iako je posljednja epizoda emitirana davne 1996., zbog čestih televizijskih repriza, uz nju odrastaju i neke nove generacije, a kako izgledaju glumci iz serije danas, pogledajte u nastavku

Posljednja epizoda humoristične serije 90-ih 'Princ iz Bel Aira' prikazana je 20. svibnja 1996., a zahvaljujući njoj Will Smith stekao je svjetsku slavu. Ekipa serije uz koju su odrastale mnoge generacije slučajno se susrela ovih dana, stoga su odlučili to i zabilježiti.

🤴🏾

A post shared by Will Smith (@willsmithphotos) on

Zajednička fotografija na njihovim službenim profilima na Instagramu u nekoliko je sati preplavila internet, a svi su primijetili jednu stvar - na fotografiji jedna osoba nedostaje. To je ispod fotografije napisao i glumac Alfonso Ribeiro, koji je u seriji tumačio lik Carltona Banksa.

Always amazing to spend an afternoon with my Fresh Prince family. Wishing that James Avery was still with us to make this complete.

A post shared by Alfonso Ribeiro (@therealalfonsoribeiro) on

'Uvijek je divno provesti popodne s mojom obitelji iz 'Princa iz Bel Aira'. Volio bih da je James Avery još s nama. Onda bi fotografija bila potpuna', napisao je. Naime, popularni ujak Phil preminuo je 2013. nakon operacije srca.

Willu Smithu i Alfonsu Ribeiru na fotografiji su se pridružili preostali članovi ekipe – Tatyana Ali, Karyn Parsons, Daphne Maxwell Reid i Joseph Marcell.