PEDRO SOLTZ

Najzgodniji hrvatski zet i pobjednik 'Plesa sa zvijezdama' trenutno se nalazi na krstarenju i to na zanimljivoj lokaciji

04.11.2022 u 13:15

Bionic
Reading

Ni mjesec dana od objave da on i supruga Iris Cekuš čekaju drugo dijete, Pedro Soltz uputio se u pustolovinu i odlučio krstareći otkrivati zemlje. Na svom Instagram profilu sada je objavio fotografije i snimke na kojima prolazi Sueski kanal i uživa u pogledu

I dok trudna Iris Cekuš s kćerkom Larom uživa u Londonu, gdje se našla s prijateljicom koju nije vidjela dugih šest godina, njezin suprug, najzgodniji hrvatski zet, kako mu tepaju, Pedro Soltz, nalazi se na luksuznom brodu kojim je imao priliku proći kroz Sueski kanal i ući u Egipat.

Kako izgleda pogled s luksuznog broda na sam Sueski kanal, ali i kakav je osjećaj prolaziti kroz isti, ovogodišnji pobjednik 'Plesa sa zvijezdama' pokušao je to dočarati fotografijama i videima koje stavlja na svoj službeni Instagram profil.

Da je kanal, ali i pogled koji se pruža s broda očaravajući, jasno je vidljivo upravo iz objava, ali i da se zaključiti iz riječi Pedra Soltza dok opisuje sve što vidi. Obraćajući se svojim pratiteljima na engleskom, dao im je i malu poduku iz povijesti i ispričao neke zanimljivosti o Sueskom kanalu.

  • +2
Pedro Soltz Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja

Inače, Pedro Soltz i Iris Cekuš ove su godine proslavili petu godišnjicu braka. Upoznali su se 2010. u Milanu na snimanju kampanje za luksuzni talijanski brend. Markantni Brazilac otkrio je da se zaljubio u Iris na prvi pogled, a ona je bila razlog što se zadržao u Hrvatskoj nakon što je zbog posla živio u više od 10 zemalja diljem svijeta.

U braku su dobili kćer Laru, koja je Soltzu bila i najveća podrška u 'Plesu sa zvijezdama', a kroz nekoliko mjeseci stiže im još jedna beba.