RITA ORA

Najpoznatija Kosovarka hvali se raskošnim oblinama: Valjanje u blatu u polugolom izdanju izbezumilo je čak i njezina partnera

20.04.2022 u 15:20

Bionic
Reading

Rita Ora, najpoznatija glazbenica porijeklom s Kosova, trenutno je na odmoru s dečkom, novozelandskim redateljem Taikom Waititijem. Par uživa na Havajima, a zgodna plavuša još je jednom pokazala svoju zaigranu stranu i uvaljala se u mulj na plaži s crnim pijeskom

Fotografije Rite Ore kako lice i tijelo prekriva crnim pijeskom s plaže na Havajima obišle su svijet. Glazbenica je sve objavila na javnom Instagram profilu, kada su osim njezinih čuvenih oblina u oskudnom crnom bikiniju, sve izbezumili njezini beauty trikovi.

Dok je svoje lice, ruke, trbuh i noge premazivala blatnim muljem s pjeskovitog dijela plaže, sve je ovjekovječio njezin odabranik Takiki Waititi.

Novozelandski redatelj, glumac i komičar nije potom je među prvima komentirao Ritinu objavu na društvenim mrežama, a nije odolio sve okrenuti na šalu.

‘Djeco, ostanite hidratizirani i redovito radite piling’, napisala je 31-godišnja Kosovarka ispod svojih golišavih objava, a 15 godina stariji Australac poručio je: ‘Ne biste trebali raditi piling djeci’. Njegova opaska nasmijala je pratitelje koji su shvatili na što je aludirao.

  • +11
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: B4859 / Avalon / Profimedia