PREPLANULA NA IBIZI

Odmor joj doista godi: Rita Ora istaknula je obline, ovoga puta uz pomoć zelenog bikinija neobičnog printa

08.08.2020 u 22:45

Bionic
Reading

Trenutno zdravstvenu situaciju u svijetu, zbog koje je i sama ostala bez mnogobrojnih gaža, Rita Ora odlučila je iskoristiti u potpunosti. Sa društvom, ali i novim dečkom Romainom Gavrasom trenutno uživa na Ibizi, gdje je preplanula put došla do izražaja u oskudnom bikiniju

29-godišnja pjevačica, koja je rođena u Prištini na Kosovu, ali je već kao beba, 1991. godine, s roditeljima zbog tamošnje političke situacije preselila u London, trenutno uživa punim plućima, a za ovogodišnju idealnu ljetnu destinaciju s društvom je odabrala Ibizu. S njom je tamo i njezin novi dečko Romain Gavras, a na Riti Ori sada se doista vidi da je sretna i zadovoljna sa svojim životom, iako je zbog aktualne pandemije koronavirusa spriječena da radi ono što doista voli - pjeva.

Ritu Oru snimili su paparazzi na obližnjoj plaži, dok je tražila osvježenje od visokih temperatura u moru, a pratili su je objekitivma sve do terase gdje se zabavljala s društvom.

Sunce joj itekako godi, a preplanula put stoji joj odlično, posebice u kombinaciji sa zelenim bikinijem s brazilskim krojem gaćica, koji je imao neobičan print i to kombinaciju cvijeća, ali i leoparda. Ipak, od jakog sunca lice je zaklonila crnom šiltericom s logom New York Yankeesa i trendi modelom sunčanih naočala, dok je, prije negoli se rashladila u moru, sa sebe skinula i dugi zeleni plašt sa zlatnim prugama.

  • +8
Rita Ora bikini Izvor: Profimedia / Autor: Elkin Cabarcas / Cordon Press / Profimedia

Svoju plavu kosu podignula je u neurednu pundžu, a ni ovoga puta nije zaboravila sve upotpuniti nizom prstenja, narukvica i ogrlica, kao i šik naušnica.