ANGELA BASSETT

Nagrađivana glumica otkrila tajnu svog uspješnog braka koji traje već 26 godina

17.01.2023 u 22:38

Bionic
Reading

Angela Bassett koja je nedavno slavila na dodjeli nagrada Zlatni globus kao najbolja sporedna glumica za ulogu u filmu 'Black Panther: Wakanda Forever', u sretnom je braku od 1997. godine

Iako se brakovi u Hollywoodu često raspadaju brzinom svjetlosti, Angela Bassett nije dio te statistike.

Glumica je u braku s također glumcem Courtneyjem B. Vanceom od 1997. godine i smatra da parovi koji su u središtu medijske pozornosti trebaju 'gledati u istom smjeru'.

Sa svojim se suprugom upoznala još dok su oboje studirali na sveučilištu Yale, a ove će godine proslaviti 26. godišnjicu braka.

Bassett koja se proslavila ulogom u filmu o životu Tine Turner pod nazivom 'What's Love Got to Do with It' dodala je da bi parovi trebali prepoznati i poštivati međusobne želje.

DODJELA ZLATNIH GLOBUSA

Senzacionalna izdanja: Pogledajte glamurozne kreacije slavnih ljepotica na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju

'Vi niste klonovi, ali imate slična ili relativno slična vjerovanja te osobnosti koje se slažu. Jer svi imamo snagu, ali i slabosti te smo podrška jedni drugima. Važno je prepoznati da svi imamo svoje individualne snove i želje i nade i načine na koje funkcioniramo', mišljenja je ova glumica.

U jednom je ranijem intervjuu izjavila da je jedna od najvažnijih stvari odabrati pravu osobu s kojom nas povezuju mnoge stvari.

Otkrila je i da će uvijek biti uz svoju djecu, bez obzira na to kakvu karijeru odaberu pa čak i ako to bude gluma.

64-godišnja glumica koja ima 16-godišnje blizance Bronwyn i Slatera - uvijek će podržavati svoju djecu bez obzira na to čime se bavili u kasnijem životu.

'Oni žele biti uspješni, ali zasad nisu usmjereni prema glumi. Malo je tu glazba, malo sport. Ali što god oni željeli napraviti, podržavam ih', rekla je.

Holivudska zvijezda je ispričala da je svoj uspjeh proslavila sa svojom djecom.

'Otišla sam kući i zagrlila svoju djecu. Bili su jako uzbuđeni što će mama donijeti kući statuu', rekla je s ponosom.