SVE ZA SLAVU

Nadmašila samu sebe: Potpuna gola Kim Kardashian popela se na drvo

06.09.2017 u 13:33

Bionic
Reading

Postoji li više išta čime slavna reality zvijezda može iznenaditi? Čini se da postoji. Posljednja fotografija, koju je Kim Kardashian objavila na Instagramu, podijelila je mišljenja. I dok joj se neki dive, drugi ismijavaju njezin posljednji potez - da gola pozira na stablu

I dok joj je objava njezina pornouratka itekako smetala te je na sve načine pokušala spriječiti distribuciju i njegovo prikazivanje, s objavama svojih golišavih fotografija Kim Kardashian nikada nije imala problema.

Minijaturne krpice, prozirni materijali, kupaći kostimi koji jedva sakrivaju išta - sasvim su uobičajeni u njezinu ormaru, a sada je otišla korak dalje. 36-godišnja reality zvijezda bez pogovora je pozirala slavnom dvojcu Mertu Alasu i Marcusu Piggotu za njihovu novu fotoknjigu.

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I to ne bi bilo ništa čudno da ju Alas i Piggot nisu nagovorili da se potpuno naga, odjevena samo u robusne čizme i bradavica prekrivenih zvijezdama, popne na stablo i tako pozira. Rečeno - učinjeno, a fotografijom se Kim Kardashian odmah pohvalila i na svom Instagramu.

  • +6
Kim Kardashian naglasila obline u pripijenoj haljini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da im se fotografija sviđa, u nešto više od 12 sati od objavljivanja stisnulo je više od milijun njezinih obožavatelja, kojih je na Instagramu - 103 milijuna. Ipak, ne dijele svi njihovo mišljenje.

Urnebesne meme, gifovi i postovi proširili su se Twitterom, jasno dajući do znanja što misle o njezinu posljednjem potezu.